Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Ланцюжок з частковою позолотою LOGVIN - LV-leela007

В наявності Фото Кільце унісекс

Носіть разом срібні і золоті прикраси? Ні ?! Цей ланцюжок допоможе вам об'єднати ваших улюбленців і стильно носити їх разом. Ми покрили 3-юйого частину золотом, тому вона виглядає цікаво самостійно і відкриває широкі можливості багатошаровості. І ще. Довжина ланцюжка • 100 см •

Матеріал: срібло 925, позолота ВЕС: 10 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому онлайн-магазині аксесуарів. Сьогодні вдалий час для того, щоб не обмежити себе в покупці невеликого призенту, тому що, шкіряний брелок захопить уяву, кожного, хто розуміється на красі. Через те, що ви звернули увагу на Ланцюжок з частковою позолотою LOGVIN - LV-leela007, ми розуміємо що вас зацікавлять наші чоловічі шкіряні клатчі високої якості, але це не все, переважна частина нашіх клієнтів телефонують нам, c купити шкіряну сумку через плече із доставкою до дому або гаманець шкіряний жіночий купити у подарунок близькій людині. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого магазину шукають, шкіряні сумки в харкові, ми здійснюємо доставку в будь який регіон країни. На закінчення, чи обізнані ви, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них в нас така вигідна, що не слід не використати нагоду заказати саме заараз.

  • Ціна: 2,400грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ