Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Брошка велика LOGVIN - LV-broche-elem

Знятий з виробництва Фото Брошка велика

Вид металу: срібло 925

Вага: 7,5 г

Срібна брошка з колекції Natura Futura може стати кращим другом для дівчини, яка звикла робити ставки на мінімалистичний одяг. Монохромний образ, просте плаття максі розслабленого силуету, сірий діловий костюм або просто біла бланкова футболка і джинси заграють новими акцентами, якщо додати до них масивну брошку.

Такий аксесуар здатний вдихнути життя навіть в скромний спосіб. Виготовлена ​​брошка з срібла 925 проби в майстерні Logvinenko Jewelry.

Logvinenko Jewelry - український ювелірний бренд, який займається виготовленням виробів з срібла і інших матеріалів. Всі прикраси бренду зроблені в лаконічному геометричному стилі. Blanknote співпрацює з майстернею Logvinenko Jewelry з виготовлення шильд для шкіряних виробів.

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найстильнішому магазині першокласних аксесуарів. Прямо зараз найкращий час для того, щоб не обмежити себе в купівлі невеликого призенту, адже, гаманець шкіряний жіночий збентежить, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Брошка велика LOGVIN - LV-broche-elem, ми припускаємо що вас зацікавлять наші шкіряні жіночі рюкзаки чудової якості, але це не все, більшість нашіх клієнтів заходять до нас, c купити шкіряний рюкзак чоловічий з доставкою під підʼїзд чи жіночі шкіряні сумки купити у подарунок близькій людині. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого магазину підшукують, шкіряні сумки в києві, ми здійснюємо доставку в будь який куточок країни. До слова, чи відомо вам, що сумки чоловічі шкіряні - ціна на них зараз така приваблива, що не можна відмовлятися від пропозиції оформити замовлення прямо зараз.

  • Ціна: 1,680грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ