Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Чокер срібло LOGVIN - LV-dot002

В наявності Фото Брошка велика

Голос, аромат і ніжний чокер. Історія любові у всіх різна. Але вона завжди починається з точки. ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: розімкнутий чокер з ланцюгами різної довжини, дисками різного розміру, інкрустованим каменем і відомою цитатою В. Кандинського «Все починається з точки».

Матеріал: срібло 925, чорний шпинель. ВЕС: 10 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому інтернет-магазині першокласних аксесуарів. Прямо зараз оптимальний момент щоб не обмежити себе в купівлі не значного подарунку, адже, жіноча шкіряна сумка через плече захопить уяву, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Чокер срібло LOGVIN - LV-dot002, ми розуміємо що вас захоплять наші ремені шкіряні чоловічі превосходної якості, але це не все, більшість нашіх клієнтів заходять до нас, c купити жіночу сумку шкіряну з доставкою під підʼїзд або шкіряний жіночий гаманець купити у подарунок дорогій людині. Бувають моменти коли користувачі нашого магазину підшукують, сумки чоловічі шкіряні у львові, ми реалізуємо доставку у будь який регіон нашої країни. До слова, чи в курсі ви, що шкіряна сумка для ноутбука - ціна на них зараз така спокуслива, що просто неможна ігнорувати перспективу виконати замовлення саме сьогодні.

  • Ціна: 3,050грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ