Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Асиметричні сережки-ланцюжок LOGVIN - LV-dot007

Знятий з виробництва Фото Намисто горизонтальне

Ніжність - це завжди про дотики. Легкого вітру до спини, теплих губ до пальців і улюблених сережок до плечей. Відчуваєш? ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: асиметричні сережки з інкрустованим каменем і довгою до плеча ланцюжком з відомою цитатою В. Кандинського «Все починається з точки»

Матеріал: срібло 925, чорний шпинель. ВЕС: 5 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному онлайн-магазині топових аксесуарів. Зараз найкращий день для того, щоб не заперечувати собі у купівлі не значного подарунку, тому що, рюкзак шкіряний чоловічий захопить уяву, кожного, хто розуміє прекрасне. Через вашу увагу на Асиметричні сережки-ланцюжок LOGVIN - LV-dot007, ми припускаємо що вас захоплять наші чоловічі шкіряна сумки через плече відмінної якості, але це ще не все, переважна частина нашіх клієнтів пишуть нам, c купити жіночий шкіряний гаманець з достакою до дверей чи косметички шкіряні купити у подарунок дорогій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого інтернет-магазину підшукують, шкіряний ремінь чоловічий в києві, ми виконуємо доставку у будь який регіон нашої країни. Доречі, чи відомо вам про те, що шкіряні гаманці клатчі - ціна на них наразі така вигідна, що просто неможна упускати нагоду заказати саме заараз.

  • Ціна: 1,800грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ