Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Дитячий набір аксесуарів скаута для хлопчиків, синій - BN-set-access-36

-20% Знятий з виробництва Фото Набір скаута для хлопчиків, нічне небо

Рух скаутів досить популярний в наш час, його представники є майже у всіх країнах світу. Зародившись на початку ХХ століття, воно не втрачає своєї актуальності і по сьогоднішній день, завдяки унікальному підходу до навчання, яке поєднує пригоди, випробування і самовдосконалення, кількість послідовників безперервно збільшується. Щоб не втрачати привабливість і залишатися актуальним для молодого покоління Скаутинг безперервно оновлюється і пристосовуватися до змін в світі, потребам та інтересам нового покоління. Таким чином, він продовжує спонукати молодих людей ставати активними громадянами своїх спільнот і світу в цілому.

Ми хочемо долучитися до цієї ідеї і дати таку можливість дітям, а щоб зацікавити їх, зробимо це по скаутському: з пригодами і випробуваннями :)

Отже, що потрібно зробити, щоб стати учасником "Scout Club BlankNote":

  • стати володарем сумки скаута від BlankNone
  • отримати 5 завдань
  • виконати завдання, отримати особливі відзнаки
  • самовдосконалюватися і робити світ кращим

У набір скаута для хлопчика входить напоясна сумка з еко-фетру з шкіряними вставками. Виготовлений аксесуар повністю вручну з якісного італійського фетру, а для вставок використовувалася натуральна шкіра crazy horse. Закривається сумка на міцну металеву блискавку. Довжина поясного ремінця легко регулюється.

Доповнює сумку маленький гаманець на кнопці, в якому юний скаут може ховати всі важливі дрібниці. Виготовлений гаманець також з натуральної шкіри crazy horse, має одне відділення і кишеню на задній стінці.

Ще в комплект входять два мультифункціональних шнурка (паракорд), один з них - світловідбиваючий. Колір паракорду може незначно відрізняться, від представлених на фото.

І головна фішка набору - скаутські відзнаки. Це не банальне прикраса для сумки.

Тільки виконавши певні завдання, які вказані на спеціальному вкладиші, скаут може отримати той чи інший знак відмінності. У наборі є знак дружби, знак суперсили, знаки захисника і рятівника, а також знак за артистичні дані.

Подаруйте дитині захоплюючу пригоду в дусі скаутингу від "Scout Club BlankNote"!

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Характеристики
Розмір сумка - 21 * 14,5 * 5 см (регульований ремінь - 80-110 см); гаманець - 10,5 * 8см
Матеріал виробу натуральна шкіра, еко-фетр
Упаковка крафтова коробка, стрічка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному онлайн-магазині аксесуарів. Сьогодні найвдаліший день для того, щоб не заперечувати собі у покупці не значного подарунку, тому що, рюкзак шкіряний жіночий збентежить, кожного, хто розуміється на красі. Через те, що ви звернули увагу на Дитячий набір аксесуарів скаута для хлопчиків, синій - BN-set-access-36, ми припускаємо що вас заінтригують наші жіночі шкіряні сумки найкращої якості, але це не все, велика частина наших покупців телефонують нам, c купити шкіряний ремінь чоловічий з достакою до дверей чи гаманець чоловічий шкіряний купити у подарунок своїм близьким. Трапляються моменти коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряні сумки для ноутбуків в києві, ми здійснюємо доставку в будь який регіон нашої країни. Доречі, чи відомо вам, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них в нас така спокуслива, що не слід пропускати шанс зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: BN-set-access-36
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 1,850грн.
  • 1,480грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ