Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Пусети ярусні LOGVIN - LV-dot008

В наявності Фото Сережки асиметричні

Ранкові ритуали багато значать. Відсмикнути штори, зварити каву, надіти Пусети з рубінами, хоча б пару хвилин потанцювати - і ти готова підкорювати світ. ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: ярусні Пусети інкрустовані рубінами.

Матеріал: срібло 925, рубіни. ВЕС: 6 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному інтернет-магазині високоякісних аксесуарів. Прямо сьогодні кращий час для того, щоб не відмовити собі в купівлі не значного подарунку, тому що, шкіряний рюкзак для ноутбука збентежить, кожного знавця краси. Раз ви звернули увагу на Пусети ярусні LOGVIN - LV-dot008, ми розуміємо що вас заінтригують наші жіночі клатчі шкіряні зразкової якості, але це ще не все, більшість покупців нашого сайту телефонують нам, c купити чоловічий гаманець шкіряний з доставкою до дому або жіночий гаманець шкіряний купити у подарунок близькій людині. Бувають моменти коли відвідувачі нашого онлайн-магазину намагаються знайти, чоловічі шкіряні сумки в києві, ми виконуємо доставку у будь який регіон. Між іншим, чи відомо вам про те, що шкіряний ремінь ручної роботи - ціна на них в нас така доступна, що не радимо ігнорувати перспективу заказати саме заараз.

  • Ціна: 2,150грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ