Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Чохол для окулярів рубін - BN-CG-1-rubin

Знятий з виробництва Фото Чехол для очков рубин

Габаритные размеры 18,5x8 см.
Длина хлястика: 33 см.
Материал: натуральная кожа.
Упаковка: крафтовая коробка.
 

Чехол подойдет для очков габариты которых не превышают длинну– 16см , высоту – 6см.

Очки обладают множеством положительных свойств: они и резкость наводят, и от солнца защищают, и от преследователей скрыться помогают. Но есть один минус – этот аксессуар довольно хрупок. Чтобы уберечь ваши любимые очки от преждевременного выхода из строя, мы разработали надёжный чехол.

Наш чехол для очков изготовлен из качественной кожи флотар, которая отличается эластичностью и долговечностью. Она обладает природной лицевой поверхностью, а потому выглядит стильно и лаконично. Плавные формы, аккуратные стежки, а также соединительное колечко с листиком только добавляют этому аксессуару утонченности.

Но самое замечательное – чехол верно защищает очки от внешнего воздействия. Его можно смело бросать в сумку и не переживать, что ключи или другие предметы оцарапают линзы или глянцевую поверхность оправы. Дополнительный бонус – длинный хлястик, который предотвращает случайное раскрытие. Как видите, наши мастера продумали все до мельчайших деталей!

Чехол выпускается в четырех цветах: черном, красном, розовом и бежевом.

Упакован чехол в крафтовую коробку.

Гарантия 3 года.

Характеристики
Габаритные размеры 18,5x8см
Матеріал виробу Натуральная кожа
Сортувати за:
Алина on 31/07/2017
Отличный чехол для очков. Очень удобно и солнцезащитные очки в сумке не царапаются. Рекомендую!
плюсиплюси
  • натуральная кожа
мінуси title=мінуси
  • нет
  • Ваша оцінка5
  • Разом:5
Reply by BlankNote on 31/07/2017
Алина, спасибо большое за ваш отзыв! Нам очень приятно получать обратную связь от наших клиентов. А еще приятнее дарить бонусы, ловите -15% на вашу следующую покупку в BlankNote ;) . Для получения скидки укажите в комментариях при заказе ссылку на ваш отзыв на сайте и пропишите "скидка за отзыв". Приятных покупок!

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому онлайн-магазині високоякісних аксесуарів. Сьогодні ідеальний час для того, щоб не обмежити себе в купівлі маленького подарунку, тому що, шкіряний чоловічий органайзер закрутить голову, кожного естета. Через вашу увагу на Чохол для окулярів рубін - BN-CG-1-rubin, ми знаємо що вас захоплять наші шкіряні дорожні сумки відмінної якості, але це не все, переважна частина нашіх клієнтів пишуть нам, c купити сумку рюкзак шкіряну жіночу із доставкою до дому або жіночі шкіряні сумки купити у подарунок близькій людині. Бувають моменти коли відвідувачі нашого інтернет-магазину намагаються знайти, шкіряний гаманець чоловічий у львові, ми здійснюємо доставку у будь який регіон. До слова, чи в курсі ви, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них в нас така доступна, що не слід упускати нагоду оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: BN-CG-1-rubin
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 450грн.
КУПИТИ
Вибір кольору:

Індивідуально можна замовити в будь-якому кольорі з наявних у майстерні.

Орієнтовний термін на індивідуальне виготовлення – 5-10 робочих днів.

Переглянути всі доступні кольори
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ