Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

кільце Ясність LOGVIN - LV-leela006

В наявності Фото Кільце унісекс

"Прикраси" Leela "носять назви деяких людських станів, проходячи та усвідомлюючи які, наша душа розвивається і знаходить звільнення від кайданів карми, бажань і пристрастей. ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: для неї і для нього; можна носити на пальці і на шиї, надівши на ланцюжок; покрито чистим золотом по стародавній корейській технології.

Матеріал: срібло 925, золото 999. ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому онлайн-магазині високоякісних аксесуарів. Прямо сьогодні оптимальний час щоб не заперечувати собі у купівлі маленького подарунку, тому що, сумка класична шкіряна жіноча захопить розум, кожного естета. Через те, що ви звернули увагу на кільце Ясність LOGVIN - LV-leela006, ми знаємо що вас заінтригують наші ключниці шкіряні чоловічі превосходної якості, але це не все, переважна частина наших покупців заходять до нас, c купити шкіряну дорожню сумку з достакою до дверей чи ремінь чоловічий шкіряний купити у подарунок своїм близьким. Трапляються випадки коли користувачі нашого інтернет-магазину шукають, шкіряний гаманець у львові, ми виконуємо доставку в будь який куточок нашої країни. На закінчення, чи знаєте ви, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них наразі така доступна, що не слід упускати нагоду заказати саме заараз.

  • Ціна: 1,800грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ