Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Кільце двох'ярусне LOGVIN - LV-dot012

В наявності Фото Сережки Пусети асиметричні

Любити - це міцно обіймати. Так міцно, щоб залишати на шкірі людини ніжний відбиток від свого кільця. ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: кільце двох'ярусне інкрустоване каменем.

Матеріал: срібло 925, смарагд. ВЕС: 5 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому магазині наймодніших аксесуарів. Зараз найвдаліший час щоб не обмежити себе в купівлі не значного подарунку, тому що, шкіряний чоловічий портмоне закрутить голову, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Кільце двох'ярусне LOGVIN - LV-dot012, ми припускаємо що вас заінтригують наші жіночі шкіряні клатчі кошелек чудової якості, але це ще не все, переважна частина наших покупців приходять до нас, c купити гаманець жіночий шкіряний з доставкою під підʼїзд чи шкіряний рюкзак жіночий купити у подарунок близькій людині. Трапляються випадки коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряні сумки чоловічі у львові, ми пропонуємо доставку в будь який регіон нашої країни. До слова, чи в курсі ви, що шкіряні гаманці чоловічі - ціна на них наразі така гарна, що не радимо не скористатися можливістю зробити заказ прямо сьогодні.

  • Ціна: 2,250грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ