Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Асиметричні сережки-кільця LOGVIN - LV-dot006

Знятий з виробництва Фото Кільце-кастет

Жіночність в деталях. У недбало зібраному хвості, в залишеному на серветці відбитку помади, тонких лініях на дисках і кільцях твоїх сережок. ОСОБЛИВІСТЬ Прикраси: асиметричні сережки з інкрустованим каменем і каскадом дисків і кілець.

Матеріал: срібло 925, рубіни. ВЕС: 7 г ГАРАНТІЯ: 1 рік з дня покупки

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному онлайн-магазині топових аксесуарів. Прямо сьогодні найвдаліший момент щоб не обмежити себе у купівлі не значного призенту, адже, сумка шкіряна жіноча збентежить, кожного знавця краси. Через вашу увагу на Асиметричні сережки-кільця LOGVIN - LV-dot006, ми розуміємо що вас захоплять наші шкіряні блокноти ручної роботи превосходної якості, але це не все, переважна частина наших покупців телефонують нам, c купити шкіряну папку для документів з доставкою до дому чи сумка чоловіча шкіряна купити у подарунок своїм близьким. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого магазину намагаються знайти, шкіряний гаманець у львові, ми надаємо доставку в будь який куточок нашої країни. На закінчення, чи знаєте ви, що шкіряна сумка для ноутбука - ціна на них нині така вигідна, що не слід ігнорувати перспективу зробити заказ прямо зараз.

  • Ціна: 2,250грн.
КУПИТИ
Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ