Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

ТОП-6 ідей для корпоративних подарунків

Posted by content 31/05/2021 0 Comment(s)

Як отримати максимальну вигоду від подарунків і не злити бюджет?

 

Корпоративні подарунки мають величезний попит, оскільки їх використовують, щоб виразити вдячність і сформувати лояльне відношення до бренду. Від підходу до вибору корпоративних подарунків залежить імідж фірми.

 

Що треба враховувати, вибираючи подарунки?

 

✓ ....Якість. Багато про неї не говоритимемо, ви і самі розумієте, що ваш подарунок безпосередньо асоціюється з вашим брендом. Ніяких неякісних подарунків!

✓....Несподіванка. Даруйте подарунки, коли їх не сподіваються отримати. Не чекайте Нового Року або Пасхи. Створюйте свої причини і дати, щоб радувати клієнтів, партнерів і колег.

✓....Оригінальність. Ручкою і календарем вже нікого не здивуєш. Тримайте руку на пульсі сучасних трендів і обирайте нові цікаві варіанти подарунків.

Наша майстерня спеціалізується на виготовленні брендованих подарунків з 2011 року. Ми підготували для Вас невеликий список різних варіантів для корпоративних подарунків.

 

ТОП-6 ідей для корпоративних подарунків

 

1. Софт-буки: вічні блокноти

 

Блокноти зі змінними блоками ніколи не втратять свою актуальність. Це універсальний подарунок, який підійде усім. Софт-буки завжди були і залишаються в тренді серед наших клієнтів.

Зовсім нещодавно ми виконували корпоративне замовлення на виготовлення партії софт-буков і портмоне з тисненням логотипу компанії. Партія виконана в двох кольорах: чорному і червоному.

Дивитися наш каталог софт-буков.

 

Софт-буки: вічні блокноти

 

2. Подарункові набори

 

Що може бути краще, ніж корисний набір аксесуарів та ще і з персоналізацією : тисненням або гравіюванням ініціалів власника? Такий подарунок-це демонстрація поваги до персони одержувача. Ви можете підібрати різну комплектацію набору або виготовити комплект індивідуально. Із стандартними варіантами подарункових наборів можна ознайомитися на нашому сайті.

Підібрати Готовий подарунковий набір

 

Корпоративныйе подарунки: подарункові набори

 

3. Косметички і несесери

 

Несесери і косметички - корисні подарунки, які завжди будуть в нагоді як чоловікам, так і жінкам. Доповнюйте аксесуар логотипом або слоганом свого бренду і будьте упевнені, що таким подарунком точно користуватимуться.

Особливо актуальний варіант для брендів, які займаються виготовленням косметики і засобів особистої гігієни.

Шкіряні кочметички і чохли

 

Косметички і несесери

 

4. Тревел-кейсів і органайзери для документів

 

Тревел-кейси і органайзери для документів-хороший подарунок для цінних клієнтів і партнерів або для співробітників, які часто бувають у відрядженнях. Звичайно ж, такий подарунок ідеально підійде для компаній, чия діяльність пов'язана з подорожами і переїздами. Але і для фірм, зайнятих у будь-якій іншій сфері, тревел-кейс буде цікавим рішенням, тому що подорожувати люблять усі.

Наш каталог шкіряних органайзерів для подорожей

 

Тревел-кейси і органайзери для документів

 

5. Сумки і чохли для гаджетів

 

Ноутбуки і планшети вже стали невід'ємними супутниками сучасних буднів. Тому безпрограшним варіантом подарунка точно стане іменний чохол для ноутбука або сумка. Аксесуар не лише захистить гаджет від ударів і подряпин, а ще і додасть яскравий акцент до образу власника. А ми з легкістю зробимо цей подарунок корпоративним (за рахунок тиснення логотипу компанії) або особистим (з гравіюванням ініціалів одержувача).

Дивитися шкіряні сумки для ноутбуків і чохли для гаджетів

 

Сумки і чохли для гаджетів

 

6. Дрібниці, які створюють комфорт

 

Маленький, але корисний аксесуар з натуральної шкіри стане приємним компліментом вашим клієнтам або співробітникам. Це може бути шкіряний брелок, ключниця або холдер для USB шнура. Натуральна шкіра зробить аксесуар вічним, а логотип вашого бренду буде постійним нагадування про вашу фірму.

Каталог шкіряних аксесуарів ручної роботи

 

Аксесуари з натуральної шкіри під замовлення

 

Корпоративні подарунки від BlankNote-це:

 

✓ ....ручна робота

✓ ....висока якість матеріалів

✓ ....безкоштовне брендування

✓ ....широкий асортимент

✓ ....індивідуальна розробка під запит замовника

✓ ....оперативні терміни виконання від 2 днів

✓ ....гарантія від 3-х років

✓ ....більше 500 замовлень

✓ ....знижки від розміру накладу

 

Детальніше: Корпоративні замовлення

ТОП-6 ідей для корпоративних подарунків
BlankNote - Украина
31/05/2021