Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Зроблено БланкНот: індивідуальні замовлення.

Posted by content 05/01/2024 0 Comment(s)

В асортименті нашого інтернет-магазину представлені різноманітні аксесуари з натуральної шкіри, але наші майстри можуть виготовити будь-який виріб з натуральної шкіри. Також ми працюємо зі шкірзамінником, фетром, папером та картоном.
Ми зробили підбірку нетипових індивідуальних замовлень, які виконували для наших клієнтів.

Сумки для чайної церемонії

Сумки були виготовлені з натуральної шкіри крейзі хорз та еко-фетру. Кожну сумку можна повністю розкрити, всередині відділення для чаю, чашок, ложок та різних інших аксесуарів, які використовують для чаювання.

 

Сумки для чайной церемонии.

 


Бювар не зовсім стандартної форми


Бювари вже давно стали частиною нашого постійного каталогу, бо вони користуються великою популярністю серед наших замовників. Та іноді ми виконуємо замовлення на виготовлення килимків для робочих столів незвичайної форми. 

 

Бювар не зовсім стандартної форми

 

Фартух зі шкіряними кишенями

Це замовлення ми виконували для майстерні з ремонту шкіряного взуття. Передня кишеня фартуха прикрашена тисненням з логотипом бренду замовника. Ми старались доповнити цю звичну річ незвичними деталями, так з'явилась ідея з кріпленням шийного ремінця на кобурну защіпку. Таким чином можна швидко знімати фартух, якщо це необхідно, та легко регулювати розмір.

 

Фартук с кожаными карманами

 

Папка-планшет та папка скрутка А4


В нашому каталозі можна купити стандартні моделі шкіряних папок, але до нас часто звертаються з проханням виготовити теки незвичних форм. Це ідеальний варіант для корпоративного подарунка. Теку можна прикрасити логотипом або слоганом фірми. 
Ми маємо досвід виготовлення папок-планшетів та м'яких папок, які можна скрутити. Обидві моделі були виготовлені для корпоративних замовників.

 

Папка-планшет та папка скрутка А4Папка-планшет та папка скрутка А4

 


Сигар-кейс

 


Брендований сигар-кейс - це подарунок для стильних чоловіків. Шкіряний сигар-кейс закривається на блискавку, оснащений відділом для трьох сигар, гільйотини та запальнички. Він створює відчуття стилю і дозволяє любителям сигар насолоджуватися своїми улюбленими виробами зі смаком і класом.

 

 

Сигар-кейс


Аксесуари для тварин

 

Це замовлення було дуже цікавим і незвичним. В нашій майстерні замовили виготовлення нашийників, повідків та міні-сумочок для смаколиків. Виготовлені аксесуари зі натуральної шкіри та мають золотисту фурнітуру.

 

Аксессуары для животных

Альбом

 


В арсеналі  Бланкнот є власна палітурна майстерня. Це дозволяє нам розширити наші можливості та надавати додаткові послуги з виготовлення альбомів, книг та авторських блокнотів на замовлення. Ви можете обрати матеріал, дизайн, колір, додаткові елементи, такі як тиснення, штампування. Наші фахівці допоможуть вам реалізувати вашу ідею і створити виріб, який буде відповідати вашим унікальним потребам і бажанням.

 

Тримач для краваток

 

Ще один цікавий аксесуар, який має бути у кожного ділового чоловіка. Такий тримач буде незамінним для людей, які часто їздять в ділові відрядження. Це чудова ідея подарунка для поціновувача елегантного класичного стилю. Такий тримач можна зробити іменним, що надасть унікальності та особливості виробу.

 

 

Тримач для краваток

 

 

Чохол для кавомолки.

 


В нашій майстерні було замовлено виготовлення шкіряного чохла для кавомолки. Наші майстри врахували всі побажання замовника та зрозуміли, що чохол повинен бути виготовлений з високоякісної шкіри, яка не тільки захистить кавомолку, але й надасть їй естетичний вигляд.
Замовник був дуже задоволений результатом. Виготовлений нами шкіряний чохол для кавомолки не тільки задовольнив його естетичні потреби, але й надав кавомолці додатковий захист і зробив її більш елегантною.

 

Чехол для кофемолки


Підписуйтесь на наш інстаграм, де ми розповідаємо про нашу роботу над індивідуальними та корпоративними замовленнями. Показуємо процес роботи та ділимось результатами.

Зроблено БланкНот: індивідуальні замовлення.
BlankNote - Украина
05/01/2024