Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

З чим носити класичні сумки?

Posted by content 25/02/2024 0 Comment(s)

Чи може класична сумка виглядати цікаво в образі? Як гармонійно вписати такий аксесуар в гардероб? Іноді здається, що в сучасній моді класика здає позиції. Модні дизайнери вдаються до експериментів і пропонують різні креативні рішення: максішопери, мікросумки, банаки, неонові кольори, фуксія, прозорі аксесуари тощо. Інфлюенсери заполонили інстаграм образами з сумками-багетами з далеких 2000-х. Але ми впевнено можемо сказати, що класична сумка завжди буде актуальною.
В цьому ж контексті не можна не згадати про естетику “тихої роскоші”, яка не втрачає своєї актуальності. Класична сумка - один з головних атрибутів “тихої роскоші”. Ця естетика говорить нам, що все нове – добре забуте старе.І дає нагоду  створити шикарний, унікальний, актуальний для багатьох тандем, поєднавши вічну класику з новими тенденціями, напрямками у світі моди, предметами гардероба.

 

За що ж ми так полюбили “тиху розкіш”?

 

  • Демократичність. Якщо кілька років тому на піку популярності було акцентування уваги на мега дорогі вбрання від відомих брендів та нарочита логоманія, то сьогодні все кардинально змінилося. До чого ж тут класичні сумки? Все просто! Якісні, дорогі, практичні аксесуари - прекрасний спосіб підкреслити свій стиль та почуття смаку без зайвого пафосу.
  • “Тиха розкіш” – справжня знахідка для різного віку. Тут є океан  можливостей для комбінування стилів та поєднання речей в гардеробі. 
  • Що стосується кольорової гами нарядів та аксесуарів - ніякої химерності, кричущих забарвлень, особливо кислотних. Все помірковано, елегантно, сучасно та актуально. Підходять будь-які відтінки бежевого, коричневого, білого, чорного, глибокого зеленого, марсала чи темно-синього  в спокійних тонах. Класична сумка зі шкіри природного відтінку виглядатиме особливо вигідно та актуально.

Поки актуальна «тиха розкіш» від цього виграють усі. Залишилося лише цим скористатися, та розуміти, що обов'язково варто купити класичну сумку, якщо такої ще нема в вашому гардеробі.

 

тиха розкіш

 

Особливості класичних сумок

 

А що ж таке класична сумка? Це гарне питання, бо поняття “сумка класика” дуже розмите, і кожен може розуміти його по-своєму. В нашому розумінні класична модель - це аксесуар з натуральної шкіри, середнього розміру, прямокутної або трапецієвидної форми з короткими ручками. Якщо орієнтуватись на відомі моделі, то класичними можна назвати культові Birkin та Kelly bag від Hermes. А тепер подумайте, чи можна зараз назвати ці моделі застарілими та неактуальними? Натуральна шкіра та лаконічний дизайн ніколи не вийдуть з моди. Така сумка буде служити декілька років і ідеально поєднуватись з різними стилями. З її допомогою можна створити оригінальний лук, наголосити на індивідуальності, насолоджуватися практичністю та комфортом речі. 
Саме тому наша майстерня БланкНот приділяє багато уваги категорії класичних сумок. Ми не женемось за швидкими трендами, які змінюються кожного сезону. Ми підтримуємо поміркований шопінг та стараємось створювати вироби, які будуть довго радувати своїх власників. Класичні сумки представлені також і в каталозі нашого другого бренду Wings.

 

 

Особливості класичних сумок

 

 

З чим носити класичні сумки? 

 

Насправді з чим хочете!  Все залежить від уподобань в одязі, способу життя та настрою. Одночасно із цим ви можете експериментувати. Сучасна мода дає неперевершені можливості та простір для креативу. Надихайтесь різними естетиками та поєднуйте речі, які складно уявити разом. Але почнімо з простого! Перше, що спадає на думку при згадці про класичні сумки - це офісний стиль. Всупереч назві цей стиль давно вийшов за межі офісів, ставши символом не лише бізнесвумен, а й усіх сучасних елегантних та активних жінок. Він буде доречним на діловій зустрічі, прогулянці по магазинах, а також на романтичному побаченні. . 


Офісний стиль

 

Можна відмітити, що в 2024 році цей стиль переживає певне відродження. На подіумах модних домів було багато прикладів образів в даному стилі. Головною відмінністю сучасних луків можна назвати - акцент на сексуальність. Глибокі вирізи, прозорі матеріали та жіночні силуети гармонійно поєднуються зі стриманістю та лаконічністю стилю, надаючи образу витонченості, особливого шарму, сексуальності. В цьому тандемі класична шкіряна сумка виступає завершальним акордом, який збирає образ.

 

Особенности классических сумок: достоинства, преимущества.

 

 

Сучасний гранж та брутальність

 

Стиль, натхненний творчістю Курта Кобейна, характеризується певною зухвалістю та недбалістю образа, тому дуже складно уявити його в поєднанні з елегантною та витриманою класичною сумкою. Але наше завдання зламати стереотипи! Сучасна мода базується на контрастах. Тому сміливо поєднуємо косухи, рвані джинси, масивне взуття та оверсайз светри з сумкою класика. Невеликі деталі та елегантна фурнітура вітаються. Незвичне забарвлення сумки може стати гарним акцентом образу. Будьте сміливими в поєднанні бунтарської естетики рок-шику та витонченої елегантності класики.

 

Современный гранж и классические сумки

 


Легка нотка гламуру 

 

Любите яскраві принти, шовк, оксамит, пір'я, блиск, паєтки та незвичайні поєднання? Чудово! Будьте оригінальними та сміливо експериментуйте з луками.  Класична сумка чудово впишеться в ваші образи, та  обов'язково буде гідно оцінена вами. 
Ми говоримо про унікальну, висококласну, стильну річ ручної роботи. Над створенням якої працювали не лише найкращі майстри-шкіряники, а й дизайнери. Заміксуйте гламурні нотки з невмирущою класикою і отримаєте неперевершений сучасний образ на кожен день. До речі, в цьому році неймовірно популярними будуть спідниці довжини міді з великими паєтками. З моделлю Classic від Wings така спідничка буде дуже круто виглядати. Доповнити тандем можна об'ємним кардиганом, оверсайз футболкою та неймовірними kitten heels.

 

 

Класична сумка з чим носити


 
Вінтаж
 
Мабуть, вінтаж та класичні сумки – два нерозривні поняття. Вони створені один для одного і чудово доповнюють одне одного, створюючи гармонію. Тому, якщо вам подобається стиль в одязі, якому 50, 80 або більше років, купити класичну сумку, щоб внести особливу «родзинку» у свій образ, перше, з чого варто почати. Кожна з них ідеально гармонуватиме з довгими спідницями, брюками та кофтами вільного крою, елегантними вечірніми сукнями. Що стосується кольорів аксесуарів, зазвичай це класичний коричневий, бордовий, білий або чорний.
Якщо в вашому арсеналі є вінтажна класична сумка, сміливо використовуйте її для повсякденних образів. Якщо такої коштовності у вас нема, а естетика вінтажних речей вам подобається, то придивіться до сумок с натуральної шкіри крейзі хорз.

 

 

винтаж и классические сумки

 

 
Мінімалізм
 
Лаконічність, стриманість та нічого зайвого. Перше, що поєднує мінімалізм та сумки класичні. При цьому ви не виглядатимете скромницею, а без зайвих слів продемонструєте почуття смаку, поміркованість та звичку у всьому користуватися найкращим. Тим більше такий стиль знаходиться сьогодні на піку популярності не тільки в одязі, а в стилі життя та оформленні інтер'єру.
Класична сумка чудово доповнить сукню, що облягає, або костюм вільного крою. Відмінно виглядатиме з довгими чоботями або легкими сандалями. Щодо моделі, забарвлення чи габаритів виробу – вибирайте, що хочете. Головне – ансамбль має виглядати гармонійно, елегантно та органічно. І вам це обов'язково вдасться!

 

 

купити класичну сумку

 

Перераховувати аргументи для того, щоб ви вирішили купити класичну сумку, можна до нескінченності. Правильно підібрана вона ідеально підійде практично під будь-який стиль одягу. Незалежно від віку та роду ваших занять. Як стверджують знавці зі світу моди, ці аксесуари ще нескінченно будуть популярними серед представниць прекрасної статі. Дозвольте собі задоволення мати таку річ, і вона не просто виправдає, а й перевершить ваші очікування.


Класична сумка від «Blanknote» - ваш бездоганний вибір!

 

Як ми вже говорили на початку, сумка класична в сучасній інтерпретації - елегантна, практична та солідна річ. Здатна без зайвих слів наголосити на статусності своєї власниці. Та на її звичці користуватися найкращим і не розмінюватися на дрібниці. Тим більше якщо йдеться про аксесуар із нашої крафтової майстерні, відомої в Україні та за її межами. Насамперед завдяки тому, що ми цінуємо і поважаємо всіх, хто, бажаючи мати кращий виріб у своєму роді, довірився нам. Тому ми намагаємося ставати краще, пропонуючи:

  • Широкий асортимент висококласної галантереї зі шкіри. Для чоловіків та жінок.
  • Використовуємо у своєму виробництві виключно якісну м'яку шкіру. Яка вартує своїх грошей.
  • Демократичні, адекватні ціни на продукцію лакшері класу.
  • Доставлення вашого замовлення туди, де ви перебуваєте.

Не тільки класичні сумки купити, вибравши їх готових моделей, а й виготовити за індивідуальним лекалом.
Так, ми вміємо приємно дивувати. Скористайтеся цим. Як для себе, так і для того, щоб класична сумка "Blanknote" стала прекрасним подарунком близькій людині.
Якщо не вдалося підібрати відповідну модель с асортименту Blanknote, то зверніться до каталогу нашого другого бренду. Вироби Wings також виготовляються виключно вручну з якісної натуральної шкіри. Замовлення можна зробити на офіційному сайті майстерні або в нашому інтернет-магазині. 

З чим носити класичні сумки?
BlankNote - Украина
25/02/2024