Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Чому шоппери такі популярні?

Posted by content 20/03/2024 0 Comment(s)

Сучасна мода тяжіє до комфорту та зручності. Саме цим можна пояснити таку популярність моделей сумок шоперів. Вони будуть актуальні в будь-якій життєвій ситуації: навчання, робота, відпочинок, похід магазинами. Назва моделі походить від англійського слова "shopper", що в перекладі означає "покупець". Навіть виникли суперечки, як правильно шоПер чи шоППер. Будемо близькі до оригіналу. Тож зупинимося на другому варіанті. 

Шоппери широко представлені в колекціях Versace, Dior, The Row, Bottega Veneta, Prada, Gucci. В останніх показах можна відмітити тренд на дуже великі шоппери. Модулі їх носять в руці або під рукою, склавши вдвоє. Також багато таких сумок можна побачити на фото с образами зі стрітстайлу. Практичність, універсальність, різноманітність стилів та моделей – головні причини популярності шопперів.

 

кожаные шопперы

 

Сумка шоппер: особливості та переваги.

 

Шоппер - сумка, яка не потребує стала найкращою помічницею у повсякденному житті. Це практична, універсальна річ, яка може гарно доповнити будь-який гардероб. Вини актуальні у всі сезони: влітку, взимку, восени. 
Місткість - головна перевага. У шоппері поміститься все, що потрібно. Якщо збираєтесь в магазин за продуктами для всієї родини, то обов'язково  візьміть с собою цей аксесуар. Ви не тільки будете мати гарний вигляд, ви ще й зробите великий внесок в збереження довкілля. Той випадок, коли кажуть – поєднати корисне із приємним. Не потрібно купувати кожного разу, коли йдете в магазин, поліетиленові пакети. Варто один раз купити шкіряний шоппер! 
Прекрасне доповнення образу та універсальність. Так, ми вже згадували, що шоппери дуже добре поєднуються з різними стилями одягу. Не важливо чи ви йдете в офіс, чи на прогулянку з собачкою, чи на побачення. Ця модель сумки буде доречною скрізь. Вона гарно поєднується і з джинсами, і з сукнями, і з діловими костюмами. Якщо збираєтесь на вечірню прогулянку, в шоппер можна покласти теплу кофтинку чи джемпер, щоб вдягнути, коли стане прохолодно.

 

Сумка шоппер

 

Плануєте ділову зустріч, куди треба взяти с собою ноутбук? Хочете попрацювати у зручному коворкінгу? Все, що вам необхідно взяти с собою вміститься у зручну сумку.
У вас є маленька дитинка? Тоді ви знаєте, що вирушаючи з малюком у гості чи на прогулянку, потрібно брати багато речей с собою: змінний одягу, їжу, памперси, іграшки, дрібниці… При цьому самій виглядати модно, стильно та привабливо. Пакет із супермаркету – не комільфо. А ось сумка шоппер, купити яку ви можете в нашій майстерні це те, що потрібно. Стильна, надійна, містка!  
Збираєтесь у невелику подорож, відрядження чи на відпочинок? Шоппер - прекрасна альтернатива валізам або дорожнім сумкам. Особливо якщо поїздка недовга. У нього поміститься все, що потрібно. Одяг, документи, косметика. І нічого зайвого. А ви будете виглядати стильно, і почувати себе легко, невимушено. Тим більше великі ручки дозволять носити багаж на плечі.

 

 

сумка шоппер, купити


 Займаєтесь спортом, фітнесом, йогою? Прекрасно! Варто купити шоппер. З ним у фітнес-клуб як на свято. Він може супроводжувати вас цілий день. Беріть його на роботу, навчання, побачення. Після повсякденних справ займатися фізичною активністю. Тим більше якщо ви не любите спортивний стиль в одязі. Змінний одяг, взуття, гігієнічні засоби, спортивне харчування - шоппер вмістить все! Спортивна сумка чи рюкзак вам не знадобляться. Вмійте бути особливим. Це багато чого варте!
Якщо тільки думаєте, який варіант вибрати, то рекомендуємо звернути увагу на моделі с натуральної шкіри. Сумка шоппер шкіряна довго прослужить, завжди буде мати елегантний вигляд та класно поєднується з різним одягом. Також радимо звертати увагу на лаконічні дизайни, які не перевантажені принтами та зайвими прикрасами. Якщо хочеться незвичного, то спробуйте прикрасити сумку знімними брелоками або хусткою. Зараз такий спосіб дуже актуальний і модний. 

 

 

Який краще купити шоппер

 

Який краще купити шоппер?

 

Наша майстерня пропонує широкий вибір шкіряних сумок і не тільки. Хочемо познайомити вас з найбільш топовими нашими моделями.

Класичний шкіряний шоппер DD має форму схожу на трапецію з розширенням по верху. Базова модель не має підкладки, бо пошита з цупкої та товстої натуральної шкіри, але під замовлення ми можемо зробити сумку с підкладкою. Одне просторе відділення та внутрішня кишеня для дрібниць дозволяють покласти всередину навіть дуже об'ємні речі. Сумка має зручні ручки та закривається на блискавку. Виготовляється модель с натуральної шкіри краст. В каталозі представлені більш стримані класичні кольори: чорний, темно-синій, бордовий, світло-коричневий. Але наші майстри можуть пошити сумку і в інших кольорах.

 

сумка шоппер кожа


Шоппер сумка Бетсі - елегантність та практичність в одному флаконі. Оптимальна довжина ручок дозволяє носити аксесуар в руці чи на плечі.  Її головна «родзинка» – силует у вигляді вертикального прямокутника. Сьогодні це у тренді. Спочатку в нашому арсеналі була Бетсі пошита з клаптиків натуральної шкіри Crazy Horse. Ця шкіра вміє гарно старіти та виглядає дуже вінтажно, що робить модель дуже унікальною. Згодом ми додали до каталогу Бетсі з кишенею, яка створювала додатковий простір. Таку сумку часто замовляють студентки, педагоги та ділові леді. 

 

Купить сумку шоппер из кожи

 

Шоппер сумка з фетру для затишних образів на прохолодний сезон. Основа з екологічного фетру та натуральної шкіри – щось особливе. Сміливе рішення дизайнерів. Сьогодні це один із хітів колекції нашого бренду. Сумка легка, практична, стильна. Застібається на "блискавку". Бічна кишеня підвищує місткість та функціональність. Оригінально декорована клапаном зі шкіри. Ідеальний аксесуар для створення зимового чи весняно-осіннього образу. Займе гідне місце у гардеробі. Унікальний, оригінальний дизайн допоможе наголосити на індивідуальності.

 

 

Шоппер сумка из фетра

 

Сумка-рюкзак з канвасу. Канвас – матеріал із переплетення натуральних та синтетичних волокон, які створюють оригінальний фактурний малюнок. Конструкція сумки посилена вставками с натуральної шкіри, яка захищає виріб від забруднень, потрапляння вологи. Відмінною особливістю моделі є здатність трансформуватись в рюкзак. Завдяки продуманій конструкції знімних ременів цю сумку можна носити різними способами. Саме тому вона дуже популярна серед леді, які часто подорожують та прагнуть завжди виглядати стильно. 

Сумка шоппер шкіряна "Пазл" дозволить додати в образ оригінальності та стане цікавим акцентом. Шопер має каркас з плетеної шкіри та текстильну внутрішню сумку. В даному дизайні можна замовити шопер в розмірі L для повсякденного використання та великий шоппер XL. Стиль, оригінальність, практичність в одному флаконі. Частий вибір сучасних, впевнених у собі, активних представниць прекрасної статі. Пропонується у різних кольорах. Ви маєте чим доповнити образ і довести його до ідеалу. Відмінний варіант для повсякденного життя, прогулянок, відпочинку.

 

Сумка шоппер шкіряна

 

Хочете щось особливе? Ми це припускали та готові подарувати вам таку можливість. Ви можете купити сумку шоппер, а можете замовити за індивідуальним ескізом. Можете запропонувати свій, а бажаєте, вам допоможуть наші дизайнери. Наша ціль – допомогти вам мати бажане. Ви цього варті. Кожна представниця прекрасної статі має бути оригінальною, особливою, неповторною. Вибирайте модель, колір та фактуру шкіри, фурнітуру. Виконаємо будь-яку вашу примху.

 

Де купити шкіряну сумку шоппер своєї мрії?

 

У крафтовій майстерні «BLANKNOTE» широкий вибір різноманітних аксесуарів с натуральної шкіри. Якщо хочете  сумку шоппер купити в Києві, завітайте в наш шоу-рум. У нас ви знайдете: рюкзаки, портмоне, шкіряні папки А4, чохли для ноутбуків, тревел-кейси, обкладинки для документів, блокноти, подарункові набори. Усі вироби виготовлені вручну з натуральної висококласної шкіри. Вона може відрізнятися лише своєю фактурою та відтінком. Кожен знайде власний ідеал. Ще ми гарантуємо:
 

  • Широкий асортимент ексклюзивної продукції або її виготовлення на замовлення
  • Висока якість всіх виробів та 3-річна гарантія на них з моменту покупки. Ваша сумка шоппер служитиме роками, не втративши ні зовнішнього вигляду, ні актуальності.
  • Демократичні ціни на вироби класу люкс та швидку доставку вашого замовлення до будь-якого міста України та за її кордони.

 

 

сумку шоппер купити в Києві

 


Звертаючись до нас, ви отримуєте щось особливе та унікальне. Якщо прагнете поєднувати стиль та практичність, вам варто  купити сумку шоппер. Вона перевершить усі ваші очікування!

Чому шоппери такі популярні?
BlankNote - Украина
20/03/2024