Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Як правильно запакувати сумки в дорожню сумку? Хитрощі, поради, лайфхаки.

Posted by content 11/03/2024 0 Comment(s)

Всю свою історію існування людство тягнеться до пізнання нового, знайомств і встановлення міжособистісних відносин. Розширення горизонтів та подорожі стали невіддільною частиною нашого життя. Мандрівки на довгі відстані та подорожі дарують нам яскраві враження.  І щоб у дорозі ми могли почуватися комфортно, потрібні необхідні речі: одяг, косметика, улюблені предмети. Все це можна упакувати в дорожню сумку, яка здатна зробити поїздку комфортною та приємною. Тому дорожні сумки стають все більш актуальними та популярними. Особливої уваги заслуговують шкіряні дорожні сумки. Вони мають наступні переваги: 

  • Місткі, при цьому мають оптимальні габарити. Легко помістяться у багажне відділення або на заднє сидіння автомобіля.
  • Легкі, чого не скажеш про валізу. У складеному стані займають мінімум місця. Дуже практичне рішення для невеликих квартир, хостелів та мініготелів. 
  • Мають сучасний, оригінальний, стильний вигляд. Можуть бути частиною іміджу власника. Вміло підкреслюють його почуття смаку та становище у суспільстві.
  • Представлені в широкій різноманітності моделей. Для чоловіків та жінок, великі та маленькі, з коліщатками, ручкою через плече.
  • Дорожня сумка, купити яку ви можете на нашому сайті, виконана зі спеціальної високоякісної шкіри. Міцне, надійне, довговічне. Прослужить вам вірою та правдою довгі роки.

 

 

Шкіряна дорожня сумка

 

Такі аксесуари можна використовувати не тільки в поїздках. Наприклад, шкіряна дорожня сумка підходить для походів до спортзалів або поїздок за місто. Вона буде корисною і в час, коли відсутні подорожі. Чого не скажеш про великі валізи, які займають багато місця для зберігання і застосовуються лиши під час поїздок.
Сучасна дорожня сумка впевнено увійшла у світ моди. Такі моделі представлені в колекціях багатьох відомих кутюр'є: Louis Vuitton, Gucci, Ghurka, Globe-Trotter, Goyard, JUMP, Highlander, Caribee… Список великий. Їхніми шанувальниками є голлівудські зірки, політики, публічні люди. Якщо не бажаєте витрачати шалені кошти, щоб купити брендову дорожню сумку, рекомендуємо звернути увагу на українських виробників. Дорожні сумки BLANKNOTE не поступаються якістю та функціональністю, але мають набагато приємнішу ціну ніж брендові аналоги.

 

Яким критеріям має відповідати сучасна дорожня сумка?

 


Кожен історичний період має особливості, висуваючи певні вимоги до людини. Це стосується способу життя, життєвих цінностей, стилю одягу.  Відповідно, сучасна  дорожня шкіряна сумка – не виняток із правила. Вона має бути практичною, місткою, стильною. Підкреслювати індивідуальність свого щасливого власника чи володарки та виконувати свої прямі функції.
Цей аксесуар виконує важливу практичну функцію з огляду на пріоритети, побажання, вимоги сучасного користувача. 
Де особливе значення має універсальність. Погодьтеся, дуже важливо, наскільки легко, швидко, грамотно та компактно ми зможемо запакувати речі, вирушаючи у турне. Для цього потрібно купити дорожню сумку, здатну впоратися з усіма завданнями. Яка забезпечить збереження речей протягом усього вояжу, прослужить довго і завжди виглядатиме як нова.

Іноді до мінусів шкіряних дорожніх сумок відносять їхню високу вартість і вагу. Для того, щоб нівелювати ці недоліки, наші майстри розробили дорожню сумку з канвасу. Ця модель виготовлена з міцного матеріалу. Ручки та дно сумки посилені вставками з натуральної шкіри.

 

Яку дорожню сумку вибрати?


Шкіряна дорожня сумка чи модель з канвасу BLANKNOTE виглядають стильно та прослужать довгі роки. Але не варто забувати, що велике складається з дрібниць, які можуть надати величезну послугу мандрівникам. Сюди можна віднести і деякі лайфаки – досвід тих, хто часто перебуває у поїздках. Про що ми зараз і розповімо. Тож поїхали! Але спочатку не забудьте купити дорожню сумку у Києві з доставкою по всій Україні! І не тільки.

 

Складаємо речі в багаж правильно, практично, ергономічно.


Якщо ви подорожуєте родиною або з домашніми улюбленцями, то важливість дорожньої сумки значно зростає. Обирайте міцну, надійну та містку модель. Дорожня сумка жіноча чи чоловіча така ж іміджева річ як і діловий костюм чи краватка. Зовнішній вигляд багажу має досить велике значення, що впливає на загальне враження, яке справляє людина при знайомстві.
Шкіряна дорожня сумка прослужить вам вірою та правдою в десятках подорожей, завжди гідно виглядатиме і надійно зберігатиме ваші речі. Економити не варто. Хороша річ завжди виправдовує себе сторицею.

Корисні поради:

  • Почніть збирати речі заздалегідь. Напишіть список речей, які необхідно взяти с собою. Це допоможе вам зрозуміти, що дійсно знадобиться в дорозі, а що ні. Навіщо тягати зайве? По-перше, це важко, а по-друге, за додатковий багаж, особливо літаком, доведеться доплатити. Багато хто не приділяє цьому уваги і робить помилку. Навіщо комусь зайві витрати?

 

 

Як скласти речі в дорожню сумку

 

  • Для пакування використовуйте поліетиленові пакети. У них ви можете розсортувати речі.
  • Взуття складайте носком до задника. Так вона займе менше місця. Щоб не пом'яти, краще класти не на дно, а з боків. Шкіряна дорожня сумка це дозволяє.
  • Щоб улюблена пара туфель не деформувалася, покладіть всередину скручені шкарпетки, колготки, іншу білизну. Це дозволить ергономічно використовувати вільний простір.
  • Для економії місця ремені та пояси краще скрутити довкола згорнутих джинсів.
  • На дно кладіть верхній великий одяг, який не мнеться.
  • Добре продумайте, що можна покласти в основний багаж, а що має бути під рукою. Наприклад, гроші, білети, документи. Для таких важливих дрібниць радимо використовувати тревел-кейси. Практично, корисно, стильно!

 

Що взяти з собою в поїздку

 

  • Не забувайте для обкладинки для документів, чохли для окулярів та шкіряні ключниці. 
  • Зверху покладіть капелюшки та аптечку.
  • Навіть якщо дорожня сумка, купити яку ви зібралися, досить велика і об'ємна, зайвого місця в ній не буде. Щоб компактно скласти одяг, забудьте про «бабусин» спосіб складання. Натомість м'які та невеликі речі: джинси, кофти, футболки - згортайте у щільні компактні рулони. Від цього речі менше пам'ятаються. Щоб рулони не розкручувалися, використовуйте канцелярські резинки. Адже після приїзду ми відразу хочемо почати відпочивати чи займатися справами, якщо йдеться про відрядження, а не займатися прасуванням.

 

 

Как сложить вещи в дорожную сумку?

 

  • Щоб заощадити місце, розташовуйте рулони вертикально, а не горизонтально.
  • Дорожня сумка має бути заповнена щільно. Місця більше, і речі не бовтаються. Не забувайте про кути та порожні місця. Заповнюйте їх спідньою білизною, шкарпетками, ременями, чохлами для окулярів, косметичками. Іншими невеликими предметами.
  • Особливу увагу варто приділити косметичним приладдям. Шампунь або гель для душу можуть розлитися у дорозі, а манікюрні ножиці пошкодити речі. Для цього чудово підійде шкіряна косметичка-несесер (дорожній органайзер). Можна використовувати не тільки для пакування косметики, а й пакування дротів, зарядок для телефону, дрібної техніки. Великий плюс, все на своїх місцях та під рукою.
  • Якщо с собою в дорогу ви берете ноутбук або планшет, то не забудьте про спеціальний шкіряний чохол. Наша майстерня пропонує чохли з фетру. Вони легші ніж шкіряні, тому будуть ідеальним рішенням для людей, які збираються в дорогу.  Також в нашому каталозі є універсальна сумка для ноутбука зі знімним чохлом. Ви можете брати гаджет з собою в дорогу в сумці або використовувати тільки чохол. Це дуже зручно!

 

 

Як упакувати в дорожню сумку ноутбук

 

  • Також не нехтуйте безпекою та обов'язково підписуйте свої речі. Для цього можна використовувати спеціальні багажні бірки. З їх допомогою можна легко ідентифікувати свій багаж і розмістити контакти. Ми можемо запропонувати моделі, що ідеально підходять за стилем і кольором до вашого багажу. Або виготовимо їх на замовлення.
  • Не беріть із собою речі, які можна придбати недорого придбати на місці. Це полегшить багаж та звільнить корисний простір.


Зробити подорож приємною та легкою допоможе хороша дорожня сумка. В ідеалі із високоякісної натуральної шкіри. Здатна стати вашими справжніми та надійними супутниками у вояжі.

 

Де купити шкіряну дорожню сумку?


 
Для багатьох цей аксесуар нарівні із взуттям, годинником, одягом є частиною іміджу. Відповідно має ідеально відповідати образу свого щасливого власника. Одночасно бездоганно виконувати основну, практичну функцію. Це готова гарантувати крафтова майстерня шкіряних виробів BLANKNOTE, що пропонує купити дорожню сумку на будь-який смак і колір, вибравши її з найширшого асортименту.
Гарантію якості продукції, що виготовляється досвідченими майстрами з кращих сортів висококласної шкіри.
Дорожні сумки можуть бути стандартними або виконані на замовлення. Ексклюзивна річ. Ми готові запропонувати брендування нашої продукції шляхом лазерного гравіювання або тиснення. Бажаєте, нанесемо на виріб ініціали. А хочете, логотип компанії, що зробить дорожні сумки, валізи, чохли для ноутбуків, папки, портмоне чудовим корпоративним подарунком.
Бажаєте купити дорожню сумку у Києві – кращого варіанту, ніж BLANKNOTE вам не знайти! Вона перевершить ваші очікування. Стане надійним, вірним попутником у поїздці. Купити шкіряну сумку можна як чудовий, потрібний, корисний презент. Виглядає солідно, коштує своїх грошей, буде оцінена людьми, які ведуть активний спосіб життя. Звертайтесь, ми допоможемо зробити правильний вибір!

Як правильно запакувати сумки в дорожню сумку? Хитрощі, поради, лайфхаки.
BlankNote - Украина
11/03/2024