Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Бохо-сумка Лілу Тіффані з художнім розписом - BN-BAG-3-tiffany-art

Тимчасово немає в наявності Фото Бохо-сумка Лілу Тіффані з художнім розписом

Розмір: 18,5 * 16,5 * 6,5 см (довжина ручок - 60 см)

Матеріал: натуральна шкіра

Упаковка: крафтового коробка

Нанесення узору виконується повністю вручну, терміни виготовлення - 5 робочих днів!


У речей є дивна властивість: іноді вони стають чимось більшим, виходячи за рамки поняття «предмет гардероба». Що потрібно для цього зробити? Вкласти всю душу і глибокий сенс, вдихнувши в предмет життя.


До створення сумки «Лілу» з художнім розписом ми підійшли усвідомлено і з великою любов'ю. Виготовлена ​​і розписана вручну, вона стала втіленням ідеального аксесуара, який стане для своєї власниці справжнім оберегом. Мандала, яка прикрашає «Лілу», символізує гармонію з собою і навколишнім світом, концентрацію сили і сакральних знань.
Візерунок наносила художниця Ніка, засновник проекту Ethnica. Вона виросла в родині художників-архітекторів і здобула освіту графічного дизайнера. Кілька років тому Ніка повністю присвятила себе творчості, почала часто і надовго їздити в Азію, де знайшла невичерпне джерело натхнення і свій неповторний стиль:


«Мої роботи відображають культуру різних народів: індійські і східні орнаменти, кельтські вузли, яскраві африканські і мексиканські візерунки, геометричні та квіткові мотиви».


Розпис сумки «Лілу» зроблена акрилом і покрита декількома шарами лаку. Всі матеріали - екологічно чисті, а покриття - вологостійке. Малюнок боїться тільки сильного механічного впливу. Тому цю модель слід носити трохи акуратніше, ніж звичайну сумку. І «Лілу» віддячить вам за дбайливе ставлення: фактурні точки розпису приємні на дотик, їх вивчення подушечками пальців на кшталт медитації - приємне і заспокійливе заняття.

Сумка зроблена зі шкіри краст - це натуральна шкіра середньої товщини, з помірним блиском і ледь помітним природним малюнком на поверхні. «Лілу» з розписом доступна в самому літньому і витонченому кольорі - тіффані.

Характеристики
Габариты маленька
Колір сумки бірюзовий
Модель кросс-боди
Спосіб носіння через плече
Стать Жіноча
Гарантія 3 роки
Розмір 18,5*16,5*6,5 см (довжина ручок - 60 см)
Матеріал виробу натуральна шкіра
Застібка портфельный замок
Комплектація знімний пензлик зі шкіри, холдер для навушників, зошит з повторенням мотиву «мандала», крафт-коробка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найстильнішому магазині першокласних аксесуарів. Прямо зараз ідеальний день щоб не заперечувати собі в покупці маленького призенту, тому що, шкіряний чохол для макбука захопить розум, кожного, хто цінує прекрасне. Через те, що ви звернули увагу на Бохо-сумка Лілу Тіффані з художнім розписом - BN-BAG-3-tiffany-art, ми розуміємо що вас зацікавлять наші шкіряні сумки чоловічі чудової якості, але це не все, більшість нашіх клієнтів пишуть нам, c купити шкіряна сумка для ноутбука з достакою до дверей чи сумки жіночі шкіряні купити у подарунок своїм близьким. Бувають моменти коли користувачі нашого інтернет-магазину шукають, шкіряні ремені в києві, ми забезпечуємо доставку в будь який регіон. Між іншим, чи в курсі ви, що блокноти шкіряні - ціна на них в нас така доступна, що не можна нехтувати можливістю зробити заказ прямо зараз.

  • Код товару: BN-BAG-3-tiffany-art
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 3,150грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ