Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Коучинг-бук живого життя від Алли Задніпровської Ясність - AZ-PB-KB-ya

Знятий з виробництва Фото Коучинг-бук живой жизни от Аллы Заднепровской Ясность
Изготавливается вручную в течение 2-х рабочих дней.
 
Перед Вами новый практик-бук, плод сотрудничества Фабрики BlankNote и лидера консалтинговой группы "Живое дело", профессионального коуча, Аллы Заднепровской
Коучинг-бук "Ясность" - вторая книжка в трилогии. Он организован как классический недатированный ежедневник, но при этом, он совершенно особенный! С его помощью Вы сможете овладеть уникальными техниками, которые помогут Вам направить внимание на Успех и реальные изменения для увеличения личной силы. 
 
"Небольшие ежедневные победы с течением жизни приводят нас к гигантским результатам" Робин Шарма.
 
Размер блокнота: 17х17см. 
Объем: 154 листа.
Отпечатана книжка на высококачественной шведской бумаге белого цвета, внутри блока страницы с черно-белыми изображениями. Закрывается коучинг-бук на резинку, на заднем форзаце - удобный объемный карман.
 
Автор: Алла Заднепровская.
Оформление: художник-дизайнер Мария Лозовская.
Изготовление (ручной переплет): Фабрика BlankNote.
 

Характеристики
Розмір 17х17см
Кількість листків 154
Переплет Классический
Ляссе (закладочки) 1
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому магазині першокласних аксесуарів. Сьогодні найвдаліший час щоб не обмежити себе в покупці не значного призенту, адже, гаманець жіночий шкіряний маленький очарує, кожного, хто розуміє прекрасне. Через вашу увагу на Коучинг-бук живого життя від Алли Задніпровської Ясність - AZ-PB-KB-ya, ми знаємо що вас захоплять наші шкіряні косметички превосходної якості, але це ще не все, переважна частина наших покупців заходять до нас, c купити шкіряний ремінь з доставкою під підʼїзд або шкіряні сумки жіночі купити у подарунок дорогій людині. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого магазину підшукують, шкіряні сумки в харкові, ми пропонуємо доставку у будь який куточок нашої країни. На закінчення, чи відомо вам, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них в нас така гарна, що не радимо пропускати шанс заказати саме заараз.

  • Код товару: AZ-PB-KB-ya
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 830грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ