Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Вибуховий рожевий фурор "Барбі"

Posted by content 22/07/2023 0 Comment(s)

Хто сказав, що рожевий колір тільки для дівчаток? Новий фільм "Барбі" не тільки тішить фанатів Марго Роббі, а й вносить свій яскравий слід у світ моди. Стиль Барбі впевнено крокує рожевою доріжкою модного світу і підкорює серця багатьох.
Фільм з Марго Роббі в головній ролі став не лише сенсацією у світі кіно, а й потужним каталізатором модних тенденцій. Рожевий колір, який завжди був атрибутом ляльки Барбі, знову розпалює пристрасті та вливається в душу модної спільноти. Ми готові крокувати рожевою доріжкою моди і відкрити для себе нові висоти стилю!

 

Барбікор тренд на рожевий колір

 

Барбікор: тренд, який заволодів серцями

 

З появою фільму "Барбі", модний тренд барбікор, натхненний стилем ляльки, пробивається крізь нашу реальність. Це поєднання рожевого кольору з яскравими акцентами, кристалами, блискітками та пір'ям створює неймовірно яскраві та гламурні образи. Від ошатних суконь до сміливих аксесуарів, барбікор привносить частку гри і веселощів у світ моди.

 

Чому рожевий колір стає популярнішим за колишній?

 

  • Ностальгія за дитинством. Барбі завжди асоціювалася з рожевим кольором, і тепер цей відтінок повертає нас у дитинство, сповнюючи нас приємними спогадами і радістю.
  • Символ стилю і жіночої сили. Барбі завжди була символом моди та емансипації, тому рожевий колір стає потужною заявою про жіночу силу та самовираження.
  • Вибухова енергія. Рожевий колір уособлює радість, гру та веселощі. Він допомагає нам висловити свою індивідуальність і привносить енергію в нашу повсякденність.

 

Стиль Барби, образы в стиле барби

 

Приєднуйтесь до рожевого руху!

 

Дивлячись на фільм "Барбі" з Марго Роббі в головній ролі, ми розуміємо, що рожевий - це не просто колір, це спосіб життя. Підніміть рожеву фіранку і дозвольте цьому кольору проникнути у ваше життя. Від модного вбрання до декору в будинку. Рожевий може стати вашим чарівним інгредієнтом стилю.
Пориньте в рожевий вихор моди, спробуйте на собі тренд Барбікор і дозвольте рожевому кольору запанувати у вашому житті. Адже сила рожевого полягає не тільки в його візуальній привабливості, а й у його здатності підняти настрій і додати трохи веселощів. Готові втілити свої найсміливіші та найяскравіші модні фантазії? Тоді ласкаво просимо у світ "Барбі", де рожевий колір стає головним героєм і надихає нас на великі та барвисті подвиги!

 

Стиль Барбі, образи в стилі Барбі

 

Рожеві сумки – аксесуари кольору щастя

 

Рожеві сумки — це не просто сумки! Це справжні чарівні портали у світ фантазій, де панує лише веселка, щастя та безмежна креативність.
Пропонуємо Вам кілька моделей смок у стилі Барбі від бренду Вінкс.

 

Molly

 

Ніжна, романтична і весела сумка Molly в кольорі фуксії допоможе виділити звичайне вбрання і надати йому неповторного шарму. Незалежно від того, чи є ви прихильницею класичного стилю, чи віддаєте перевагу експериментуванню з трендами, рожева сумка Моллі стане яскравим акцентом, який одразу приверне увагу і підніме настрій.

 

Шкіряна рожева сумка Молли Molly

 

Сhris micro

 

Крихітка Сhris micro стане вашим вірним супутником у захопливих пригодах і дасть змогу вам зберегти частинку дитячої радості в серці. Мініатюрна та безпосередня сумочка кольору фуксії стане яскравою родзинкою образу.

 

Сhris micro міні-сумка з натуральної шкіри

 


Ruby L

 

Потрібно більше простору? Ruby L вміщує мобільний телефон, гаманець, ключі, помаду, блокнот, планшет та будь-що інше, що дасть вам змогу бути завжди підготовленою до пригод.

 

Ruby L розовая сумка


 

Groove S

 

Groove S - це не просто аксесуар, це справжня магія, здатна змінити на краще ваш образ, внести яскравість у сірі будні та додати краплю щастя у ваше життя. Відкрийтеся новим пригодам, оточіть себе красою і дозвольте цьому рожевому рюкзаку-тренсформеру бути натхненням для вашої власної креативності. 

 

Groove S розовій рюкзак

 

Зловіть веселку! Сміливо обирайте свою рожеву сумку або рюкзачок і вирушайте на зустріч з яскравим майбутнім!

 

Бонус! Чорна сумка з рожевою підкладкою 

 

Якщо яскраво-рожевий аксесуар зовсім не вписується у ваш гардероб, але душа потребує барв. Зверніть увагу на нашу новинку! 
Чорна сумочка Мері має класичний лаконічний дизайн, але всередині її зберігається секрет! Неймовірно красива рожева підкладка створює настрій і робить цю чорну сумочку особливою.

 

Чорна сумка з рожевою підкладкою 

 

Вибуховий рожевий фурор "Барбі"
BlankNote - Украина
22/07/2023