Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Топ-7 корисних аксесуарів

Posted by content 07/04/2021 0 Comment(s)

Коли ми говоримо про шкіряні аксесуари, то перше, що спадає на думку: сумки, гаманці і ремені. Але це далеко не всі шкіряні вироби, які можуть широко застосовуватися в повсякденному житті.
Тому, ми підібрали для вас Топ-7 корисних аксесуарів з натуральної шкіри, які допоможуть зробити життя більш організованим, а образ стильним.

 

Тревел-кейс - шкіряний органайзер для документів.


Багато хто з нас любить подорожувати, але в дорозі може бути багато непередбачених ситуацій, тому всі намагаються максимально підготуватися до подорожі. Шкіряний холдер для документів полегшить вам життя і вбереже від стресових ситуацій в дорозі!

Які бувають тревел-кейси? Як вибрати надійний холдер для документів?


Тревел-кейси можуть бути різного формату. Є моделі, які мають багато кишень для різних дрібниць, а є органайзери для документів лише з 1 або 2 просторими відділеннями. Тревел-кейс може бути без застібки, а може закриватися на кнопку, або замочок. Для тих, хто хоче використовувати тревел-кейс і в повсякденному житті, є дуже стильні моделі в форматі клатча.
Вибираючи холдер для документів, звертайте увагу на якість натуральної шкіри, функціонал аксесуара, наявність або відсутність застібки і на кількість відділень.

 

Какие бывают тревел-кейсы?

 

Обкладинка для документів - дрібниця, яка має значення.

Обкладинка для паспорта захищає потенційно крихкий документ від зносу і пошкоджень. Вона надає індивідуальний вид документу, дозволяє легко ідентифікувати паспорт і додає нотки стилю.

Які бувають і як вибирати обкладинки для паспорта?

Варто відзначити, що обкладинки для паспорта можуть бути різного розміру, як і формати документів.
Наприклад, id-паспорт являє собою пластикову картку, на відміну від паспорта-книжечки і нового біометричного закордонного паспорта. Багато хто віддає перевагу обкладинці із застібкою. Звертайте увагу і на цей момент, вибираючи аксесуар.

 

Какие бывают и как выбирать обложки для паспорта?

 

Софт-бук - вічний блокнот.

Якщо ви хочете купити шкіряний блокнот, вибирайте вічні блокноти - софт-буки.

Які бувають софт-буки?

Софт-бук - блокнот в шкіряній палітурці зі знімною внутрішньою частиною. Внутрішній блок може кріпитися різними способами: на кільця, на резинки і т.д. Додатково, шкіряний блокнот може мати тримач для ручки та внутрішні відділення для документів і карт. Рекомендуємо звернути увагу на блокноти зі змінними зошитами - молочні, крафтові, чорні і т.д., які в будь-який момент можна замінити.

 

Софт-бук – вечный блокнот

 

Чохол для гаджета: телефону, ноутбука, планшета і т.д.

Ні для кого не секрет, що хороший чохол може продовжити життя будь-якого гаджета. Більшість, з представлених на ринку моделей, втрачають свій зовнішній вигляд, тому при виборі, рекомендуємо звернути увагу на шкіряні чохли.

Як вибрати чохол для ноутбука / планшета / телефону?


Природна міцність натуральної шкіри забезпечує захист гаджета від пошкоджень при падіннях і ударах. Також шкіряний чохол надійно захистить телефон або ноутбук від подряпин. Матеріал володіє дивовижною здатністю красиво старіти в процесі експлуатації, навіть незначні подряпини і потертості додають шарму.
 

 

Как выбрать чехол для ноутбука/планшета/телефона?

 

Кард-кейс - міні-гаманець для карток і візиток.

Ми звикли, використовувати звичайний гаманець або портмоне для грошей і карток. Але, якщо Ви не любите носити з собою багато зайвого, зверніть увагу на кард-кейси.

Які бувають кард-кейси? Як вибрати візитницю?

Як правило кейси мають компактний розмір. Такий аксесуар легко поміститься в кишені сумки або брюк. Бувають моделі для великої кількості карток, а є візитниці, які мають всього декілька відділень для найнеобхіднішого. Якщо Ви плануєте носити з собою проїзний або пропуск зверніть увагу на моделі з прозорими віконцями.

 

Какие бывают кард-кейсы? Как выбрать визитницу?

 

Косметичка 

Косметички широко використовують для зберігання і перенесення різних засобів гігієни, косметики та інших різноманітних дрібних речей. Косметичка вже давно не є суто жіночим аксесуаром. Зараз існує безліч моделей косметичок-несесерів для чоловіків.

Як вибрати косметичку?

Вибираючи косметичку з натуральної шкіри зверніть особливу увагу на якість внутрішнього матеріалу і на якість фурнітури. Хороша косметичка повинна мати просту зрозумілу форму і зручний розмір. Розмір аксесуара варто визначати виходячи з кількості речей, які ви плануєте носити з собою.

 

Как выбрать косметичку? 

 

Ключниця або чохол для ключів.

Дуже часто ми кидаємо в сумку або в кишеню піджака ключі, а потім з досадою звертаємо увагу на те, що підкладка сумки пошкодилася або в кишені утворилася дірка. Щоб захистити дорогі речі від пошкоджень, досить обзавестися спеціальним чохлом для ключа.

Які бувають кишенькові ключниці?

Якщо зазвичай Ви носите велику в'язку ключів, то варто вибрати великий чохол зі спеціальним тримачем всередині. Для одного або пари ключів досить підібрати мініатюрну ключницю, яка легко поміститься в кишені.
 

Какие бывают карманные ключницы?


Будь-який виріб зі списку Топ-7 корисних аксесуарів можна зробити унікальним і неповторним.
У нашій майстерні BlankNote можна замовити - брендування, нанесення ініціалів, написів або малюнків на шкіряні аксесуари. Персоналізація виробів виконується за допомогою лазерного гравіювання або тиснення.

Детальніше про те, як замовити виготовлення персоналізованого виробу: ІНДИВИДУАЛЬНІ ЗАМОВЛЕННЯ.

Топ-7 корисних аксесуарів
BlankNote - Украина
07/04/2021