Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Знижка 10% на топові кольори

Posted by content 07/04/2023 0 Comment(s) Новини про акції і знижки,

 Аксесуари чорного та коричневого кольорів — безумовні лідери наших продажів. Саме на ці кольори ми отримуємо найбільше замовлень. І не дивно, бо чорний і коричневий — це класика шкіргалантерейних виробів. Ці кольори підходять жінкам і чоловікам, вони універсальні та ніколи не виходять з моди.

Якщо говорити про різновиди шкіри, то можна виокремити 3 найбільш популярні:

  • Чорний краст
  • Краст Коньяк
  • Коньяк Crazy Horse

Шкіру краст люблять за чудові властивості. Вона має гарну гладку поверхню з природним малюнком. Стійка до утворення подряпин та не потребує складного догляду.

Crazy Horse має матову поверхню з гарним вінтажним ефектом. Саме в коньячному відтінку цей ефект старовини виглядає найкраще.

 

 

 

популярные типы кожи для пошива кожгалантереи

 

Ми прагнемо, щоб наші клієнти отримували високоякісні аксесуари за доступними цінами. Тому ми запускаємо акційну знижку -10 % на аксесуари з наших топових типів шкіри.

 

Які чорні та коричневі аксесуари можна купити зі знижкою?

 

Сумки з колекції Пазл. Колекція Puzzle складається з плетених шкіряних сумок чотирьох різних розмірів. Також акційна знижка діє на деякі моделі косметичок.

 

Чорні та коричневі аксесуари можна купити зі знижкою

 

Потрібен гаманець? Зверніть увагу на наші міні-гаманці в коричневому чи чорному кольорі. Такі моделі дуже зручні та універсальні. Додатково зі знижкою можна купити кард-кейси чи монетниці в цих відтінках.

 

мини-кошельки в коричневом или черном цвете

 

Знижка 10% діє на всі типи обкладинок с чорного та коньячного красту і Crazy Horse коньяк. Нагадуємо, що у нас можна купити обкладинки для паспортів різних форматів, для військового квитка, для дозволу на зброю та для різноманітних посвідчень.

 

 

кожаные обложки на документы со скидкой

І це далеко не повний список аксесуарів, які ми пропонуємо купити зі знижкою 10%. Акційна пропозиція поширюється на чорні та світло-коричневі чохли для айфонів, бірки для багажу, ключниці та інші вироби. З повним списком товарів можна ознайомитись за посиланням: Знижка -10% на чорні та світло-коричневі аксесуари.

Акція діє до закінчення товарних запасів!

 

Знижка -10% на чорні та світло-коричневі аксесуари.

Знижка 10% на топові кольори
BlankNote - Украина
07/04/2023