Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Новинки Майстерні БланкНот: аксесуари для ноутбуків

Posted by content 31/07/2023 0 Comment(s)

В епоху сучасних технологій і високої мобільності ноутбук став незамінним супутником нашого повсякденного життя. Звичайно ж, цей цінний гаджет потребує дбайливого ставлення і захисту. Власники ноутбуків прагнуть не тільки захистити свої гаджети, а й зробити це стильно й елегантно.
Шкіряні аксесуари для ноутбука, як-от чохли, сумки та настільні набори з натуральної шкіри, поєднують у собі функціональність і елегантність. Вони є актуальним вибором для сучасних користувачів.
У каталозі нашої майстерні вже є багато подібних аксесуарів. Але ми відчуваємо попит на подібні речі, тому постійно розробляємо новинки та додаємо їх в асортимент. 
Пропонуємо ознайомиться з деякими нашими новинками!

 

Фетрові чохли для ноутбуків: м'який захист

 

Виготовлені аксесуари з міцного і приємного на дотик фетру та натуральної шкіри.  Чохли для ноутбуків від Майстерні БланкНот являють собою прекрасний баланс між функціональністю і стилем. Кожен чохол точно відповідає розмірам різних моделей ноутбуків, забезпечуючи ідеальну посадку і надійний захист від ударів, подряпин і пилу.
Фетрові чохли закриваються клапаном із магнітом. Одна сторона чохла виготовлена з натуральної шкіри. У каталозі представлені ці чохли в 4-х стандартних розмірах. Під замовлення ми можемо виготовити чохол під габарити вашого ноутбука.

 

Фетрові чохли для ноутбуків


Універсальна сумка для ноутбука зі знімним чохлом: практичність на кожен день

 

Універсальна сумка для ноутбука від BlankNote виготовлена з міцної натуральної шкіри Crazy Horse. Вона забезпечує надійний захист вашого пристрою. Унікальність цієї сумки полягає в знімній кишені-чохлі під ноутбук, яку можна використовувати окремо. Це робить її універсальною і придатною для різних ситуацій. У комплекті знімний плечовий ремінець.
Габарити сумки розраховані на ноутбук до 16 дюймів. Розмір кишені-чохла за необхідності можна зменшити.

 

Універсальна сумка для ноутбука зі знімним чохлом

 

Настільний набір із тисненням карти України: комфорт і функціональність

 

Настільний набір допоможе вам створити затишну та функціональну робочу зону. Підкладка під ноутбук виготовлена з міцної шкіри та забезпечує відмінну вентиляцію для вашого пристрою, запобігаючи перегріванню. Килимок для мишки, прикрашений тисненням у вигляді карти України, додає нотку національного колориту на ваш робочий стіл. Стаканчик під канцелярське приладдя допоможе зберегти порядок на робочому місці.

 

 

Настільний набір із тисненням карти України:

 

 

Набір аксесуарів для ноутбука: організація і стиль

 

Набір аксесуарів від Майстерні БланкНот є зручним і практичним комплектом для зберігання всіх необхідних проводів, мишки та ноутбука. Чохол для ноутбука захистить ваш пристрій у дорозі, а несесер зробить процес організації кабелів і аксесуарів легшим та структурованим.
Виготовлений набір із натуральної шкіри краст. Ця шкіра дарує кожному виробу унікальний вигляд, а також забезпечує міцність і довговічність.

Якщо думаєте, що подарувати програмісту, дизайнеру чи маркетологу? Зверніть увагу на цей набір! Крафтове упаковування, відмінна якість виконання та матеріалів, гарантія 3 роки – це переконливі аргументи на користь даного набору.

 

що подарувати програмісту, дизайнеру чи маркетологу

 

Нові вироби Майстерні БланкНот — це ідеальний вибір для тих, хто цінує стиль, функціональність і якість. Фетрові чохли, універсальні сумки, настільні килимки та набори аксесуарів з натуральної шкіри надають чудові можливості оберігати та доповнювати ваші гаджети, роблячи їхнє використання ще приємнішим і зручнішим. Обираючи продукцію від Майстерні БланкНот, ви інвестуєте в елегантність і якість, які будуть з вами протягом багатьох років використання.
 

Новинки Майстерні БланкНот: аксесуари для ноутбуків
BlankNote - Украина
31/07/2023