Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

В ім'я комфорту: функціональний дизайн BlankNote

Posted by content 11/06/2021 0 Comment(s)

Що для вас комфорт? Зручність, стан упевненості, якість? У BlankNote є своя формула, яка стала фундаментом філософії бренду і виробництва його аксесуарів.

 

BlankNote функциональность

Будь-який продукт BlankNote складається з 3 компонентів: функціональності (для чого він?), змісту (з чого він зроблений?) і форми (як він виглядає?). Баланс усіх складових створює ідеальний виріб, яким користуватимуться. Але часто його досить складно знайти серед інших виробників. Ми зустрічаємо оригінальність дизайну і функціональну непрактичність, комфорт і відсутність якості. Пошук цієї гармонії став відправною точкою для засновника бренду Євгенія Бланка.

Формула ідеального аксесуара BlankNote : функціональність, зміст і форма.

Євгенію не вистачало саме зручності в простих речах. Тих, з якими долаєш робочий день і вирушаєш в дорогу. Тих, з якими почуваєш себе упевнено, тому що їх якість стабільно і незмінно через роки.

BlankNote дизайн

Так з'явився BlankNote, еталон виробів ручної роботи з натуральної шкіри. Спочатку бренд виготовляв індивідуальні блокноти під потреби покупця. Навіщо людині датований ежедневник з кодами усіх міст України, якщо йому потрібний планер, чисті листи для заміток і таблиця для контактів в одному місці?

индивидуальные блокноты

З часом круг покупців розширився і вони самі стали подавати нові ідеї для продуктів. Коли вони розповіли як незручно тримати квитки на літак і усі документи в руках, BlankNote випустив тревел-кейсы.

BlankNote тревел-кейсы

Коли співробітники в шоу-румі помітили, що у багатьох клієнтів бракує місця для дрібниці, купюр і карток-стартувала лінійка портмоне, хард-кейсов і гаманців.

Для BlankNote дизайн-це функціональність, яка спрощує життя. Це застібки, кишені і відділення, яким довіряєш найцінніше і не сумніваєшся в їх надійності.

 

BlankNote дизайн

Розробка розпочинається з оцінки

Повернемося до формули ідеального аксесуара з точки зору BlankNote: функціональність, зміст і форма. Якщо ми виключимо з неї один компонент, інші два не зможуть створити цілісності виробу, зруйнується його фундамент.

Коли є тільки зміст і форма, продукт просто красиво лежить на вітрині. Так, це може бути гаманець з натуральної шкіри. Так, вас може притягати його минималистичный дизайн. Але він не поміщається в улюблену сумку і в нім немає місця для карт. Тоді навіщо він вам?

кошелёк из натуральной кожи

 

Перед розробкою виробу, BlankNote ставить собі питання: "Для чого ми створюємо"?.

Якщо це гаманець, він повинен відповідати потребам покупця. Бути компактним, з відділеннями для купюр і карт. Адже бренд працює не для стандартної людини із стандартними запитами, а для особи. Серед виробів BlankNote ви можете знайти як невеликі гаманці з відділенням для складених удвічі купюр, так і об'ємні портмоне з місцем для банкнотів, кишеньками для карт, монет і паперів.

портмоне с местом для банкнот

 

Активне користування перед запуском

Після створення прототипу виробу, команда BlankNote тестує його в реальному житті. Ви ж купуєте сумку не для того, щоб вона ефектно лежала на стільці. Ви повинні проїхатися з нею в машині, пройтися по місту. Стоячи на касі, швидко дістати з сумки гаманець і перевірити чи є ключі від будинку. Поки говорите по телефону, знайти в ній блокнот і ручку.

Сумка Бланкнот качество

Найчастіше цим тест-драйвом займаються власники і їх близькі. Вони перевіряють функціональність виробу, зручність усіх його елементів. Звертають увагу на деталі: може матеріал швидко втрачає свій вид, загинається або застібка незручна.

Рюкзак на молнии

Враховуючи підсумки тестового використання вносяться необхідні коригування в дизайн, виготовляється друга вдосконалена версія і знову тестується. Після фінального "іспиту" випускається готовий виріб і вирушає у великий світ.

сумки Бланкнот фото

 

Уміння чути

BlankNote-це люди, для комфорту яких працює уся команда. Їх думка дуже важлива при розробці нових продуктів і вдосконаленні вже існуючих. Усі зауваження покупців враховуються при випуску наступної лінійки. Бренд не боїться визнати свої помилки при конструюванні, якщо вони не дозволяють людям насолодитися своєю річчю по повній.

Може, вашому рюкзаку потрібний глибший відділ для ноутбука або ремінець для ключів. І це нормально, адже рюкзак BlankNote як людина : вчиться і міняється усе своє життя.

 

Рюкзак бланкнот функциональность

Доторкніться до виробів бренду BlankNote самі і відчуйте, що вони розроблені саме для вас. Кожна деталь розповість вам історію про комфорт і легкість у використанні. BlankNote-не про продажі, а про життя, яке можна полегшити.

В ім'я комфорту: функціональний дизайн BlankNote
BlankNote - Украина
11/06/2021