Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Практик-бук "Астрологічний щоденник 2014", 192л - 962115002

Знятий з виробництва Фото Практик-бук "Астрологический ежедневник 2014", 192л
Большинство современных людей помимо ведения календаря в телефонах, планшетах и прочих гаджетах, по-прежнему предпочитают многие вещи записывать на бумаге и вести классический ежедневник. Мы предлагаем не просто ежедневник, а полезный практик-бук, в котором помимо календаря и линеечек для записей есть очень практичные и полезные советы ведического астролога на каждый (!) день.
Книжка представляет собой классический ежедневник на 2014 год. В самом начале - вводные статьи по астрологии, ознакомившись с которыми, Вы сможете правильно трактовать информацию, указанную в блокноте. Также, в самом начале - удобная наглядная табличка, которая рассказывает о том, как правильно пользоваться ежедневником.
 
Наш практик-бук одинаково хорошо подходит и людям, которые увлекаются ведической астрологией, и тем, кто даже не знает о существовании этой древней науки. Все рекомендации очень просты, понятны и ... практичны! На то он и "Практик-бук":)
 
Размер блокнота 21х15см.
В практик-буке 192 листа.
Отпечатана книжка на высококачественной шведской бумаге молочного цвета (плотность 90 гр/м2), обложка - крафтовая бумага с матовой ламинацией - для того, чтобы блокнот служил Вам долго и надежно!
 
Рекомендации на каждый день и статьи: ведический астролог Тамара Попова.
Оформление: художник-дизайнер Елена Поддяченко (Фабрика BlankNote).
Характеристики
Розмір 21х15см
Кількість листків 192
Основная бумага внутреннего блока Munken pure, плотность 90 гр/м2.
Переплет Классический
Матеріал обкладинки Крафт с матовой ламинацией
Ляссе (закладочки) 1
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному інтернет-магазині першокласних аксесуарів. Зараз ідеальний момент щоб не обмежити себе у покупці невеликого подарунку, адже, дорожня шкіряна сумка запаморочить розум, кожного, хто цінує прекрасне. Через вашу увагу на Практик-бук "Астрологічний щоденник 2014", 192л - 962115002, ми знаємо що вас заінтригують наші шкіряні рюкзаки для дівчат превосходної якості, але це ще не все, більшість наших покупців телефонують нам, c купити сумку шкіряну жіночу з достакою до дверей або шкіряні блокноти купить у подарунок своїм близьким. Бувають моменти коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряна обкладинка на паспорт у львові, ми надаємо доставку в будь який регіон. Між іншим, чи знаєте ви, що ремінь чоловічий шкіряний - ціна на них в нас така приваблива, що не можна ігнорувати перспективу оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: 962115002
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 180грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ