Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Де купити аксесуари з українською символікою?

Posted by content 23/06/2022 0 Comment(s)

В нашій майстерні можна замовити і купити аксесуари з патріотичною символікою. Такі вироби дуже актуальні в наш час. Аксесуари з українською символікою допомагають підкреслити ставлення до країни, до українського народу та культури.

Наші клієнти мають змогу вибрати аксесуар з каталогу або зробити індивідуальне замовлення.

 

Які аксесуари з патріотичною символікою можна купити в нашому магазині?

 

  • В каталозі майстерні представлені чудові обкладинки на паспорт з українським гербом. Виконані обкладинки з гербом України вручну з міцної натуральної шкіри Крейзі хорз. Обкладинка оздоблена тисненням з великим гербом України. Ця обкладинка підійде для звичайного або закордонного паспорта.
  • Обкладинка для посвідчення з гербом. Також в нашому магазині можна купити обкладинку з гербом України для посвідчення. Формат обкладинки підійде для id-картки та водійського або робочого посвідчення. Всередині обкладинка має прозорі віконця, які дозволяють демонструвати документи не виймаючи їх з обкладинки.
  • Брелок з гербом України. Шкіряний брелок з патріотичним тисненням – оригінальний і дуже стильний аксесуар. Купити брелоки з гербом України можна замовити в чорному, зеленому, червоному, коричневому, бордовому та темно-синьому кольорах.
  • Брелок “Доброго вечера ми з України!” виконано з міцної ремінної шкіри. В каталозі представлені варіанти в чорному та коричневому кольорах.
  • Подарунковий набір з українською символікою. Якщо шукаєте подарунок для патріота, то зверніть увагу на наші подарункові набори. В стандартний набір входить обкладинка для документів та брелок, але ми можемо виготовити індивідуальний подарунковий набір з будь-яким наповненням. Патріотичний подарунковий набір запаковано в гарну крафтову коробку з святковою стрічкою.

 

аксесуари з патріотичною символікою

Як замовити шкіряні аксесуари з українською символікою?

 

Також в нашій майстерні можна замовити виготовлення шкіряних аксесуарів з патріотичною символікою. Ви можете вибрати будь-який виріб з каталогу і розмістити на ньому додатково тиснення чи гравіровку у вигляді української символіки. Можна вибрати будь-який колір чи тип шкіри та внести зміни в дизайн аксесуару.

Наприклад, наш стандартний брелок с ремінної шкіри “Доброго вечера ми з України!” може бути виконаний в будь-якому кольорі натуральної шкіри краст з гравіровкою тексту від замовника.

Для наших клієнтів ми вже робили блокноти, папки, кард-кейси та багато інших аксесуарів з патріотичним тисненням та гравіровкою. Можна замовити і купити блокнот з гербом України, обкладинку на паспорт та ділові аксесуари з патріотичною гравіровкою та інше. Ми навіть можемо виготовити сумки та рюкзаки з державною українською символікою під замовлення.

 

замовити шкіряні аксесуари з українською символікою

 

Як замовити індивідуальне виготовлення аксесуарів?

Як замовити вироби з індивідуальним тисненням чи гравіровкою?

Де купити аксесуари з українською символікою?
BlankNote - Украина
23/06/2022