Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Жіноча шкіряна сумка Liv бежева - TW-Liv-beige-ksr

Знятий з виробництва Сумка Liv бежева (TW-Liv-beige-ksr) фото

Лаконічна шкіряна сумка ручної роботи пасуватиме до різних стилів в одязі. Вона виготовлена з високоякісної натуральної шкіри. Всередині текстильна підкладка.

Сумка має оптимальні розміри, тому не виглядає надто громіздкою, але легко вміщає всі необхідні речі. Носити сумку можна на плечі або через плече. Аксесуар оснащено двома знімними ременями:  4х70 см (не регулюється) та 3х140 см (регулюється) 

Всередині Liv – одне відділення з кишенькою. Також є кишеня під клапаном на передній частині сумки та кишеня на блискавці на задній стінці аксесуара.

Гарантія на сумку – 3  роки.

Характеристики
Бренд The Wings
Розмір 24х19х6 см
Матеріал виробу Натуральна шкіра
Внутрішній матеріал Текстиль
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому інтернет-магазині аксесуарів. Сьогодні найвдаліший момент щоб не відмовити собі у покупці не значного призенту, тому що, жіноча шкіряна сумка через плече захопить розум, кожного естета. Через вашу увагу на Жіноча шкіряна сумка Liv бежева - TW-Liv-beige-ksr, ми розуміємо що вас заінтригують наші чоловічі шкіряні сумки через плече відмінної якості, але це ще не все, більшість покупців нашого сайту пишуть нам, c купити шкіряну сумку через плече з доставкою до дому чи шкіряна сумка купити у подарунок близькій людині. Бувають моменти коли користувачі нашого магазину шукають, шкіряні обкладинки на паспорт чоловічі у львові, ми виконуємо доставку у будь який регіон країни. Між іншим, чи знаєте ви, що сумки чоловічі шкіряні - ціна на них в нас така спокуслива, що не слід оминути шанс зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: TW-Liv-beige-ksr
  • Виробник: The Wings
  • Ціна: 3,780грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ