Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Шкіряний блокнот (Шкіряний софт-бук) Hipster cat - BN-SB-1-st-hip-cat

Знятий з виробництва Фото Кожаный блокнот (Софт-бук) Hipster cat

Размеры: 14х20х4 см

 

Материал: натуральная кожа

 

Упаковка: крафтовая коробка

 

Покупайте один раз, используйте вечно!

 

Этот блокнот исполнен в интересном форм-факторе: не классический книжный переплет, а так называемый "софт-бук", т.е. прикрепленные к цельному куску кожи несколько тетрадей. В качестве обложки - натуральная кожа цвета орех. Внутри - классический блокнот, разделенный на три съемные тетради. Тетради крепятся внутри обложки при помощи резинки и при необходимости с легкостью заменяются на новые.

В каждой тетрадке - по 40 листов. Бумага трех видов: молочного оттенка, крафт, черная.

 

Внимание! В тетрадке темные листы! Писать - только белой ручкой и шокировать окружающих :) Для своих записей в таком блокноте не забудьте купить белую гелевую ручку :)


Обложка тетради выполнена из высококачественного плотного дизайнерского картона, листы собраны на металлические скобы. На обложках  принты серии "Hipster cat".
 

Размер каждой тетрадки 12х20см. Габаритный размер всего изделия 14х20х4см.

 

Закрывается СофтБук с помощью кожаной ленты. Внутри СофтБук оснащен удобным держателем для ручки/карандаша. Кожаная лента, крепится двумя люверсами, по совместительству формирующими отделение для канцелярских принадлежностей :)

 

Гарантия на изделие 3 года с момента покупки.

 

ВНИМАНИЕ! Выделка данной кожи предполагает естественное появление на ней царапин и потертостей в ходе использования! От этого изделие становится более индивидуальным и приятным, это оценят настоящие поклонники винтажного стиля:)  А так же первое время кожа может краситься при сильном трении об другие предметы  - это особенность её выделки, постепенно этот эффект уменьшается,  кожа полируется и приобретает чуть глянцевый эффект.

Характеристики
Гарантія 3 года
Розмір 14х22х4см
Кількість листків 120
Переплет софт-бук
Матеріал обкладинки Натуральная кожа
Застібка кожаная лента
Комплектація гарантийный талон, три тетради, ручка, кожаная обложка, крафтовая коробка.
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому онлайн-магазині наймодніших аксесуарів. Прямо зараз вдалий час для того, щоб не заперечувати собі в купівлі не значного призенту, тому що, блокнот шкіряний захопить уяву, кожного, хто розуміє прекрасне. Раз ви звернули увагу на Шкіряний блокнот (Шкіряний софт-бук) Hipster cat - BN-SB-1-st-hip-cat, ми знаємо що вас заінтригують наші рюкзаки шкіряні чудової якості, але це не все, велика частина нашіх клієнтів приходять до нас, c купити шкіряну ділову жіночу сумку з достакою до дверей або шкіряний рюкзак жіночий купити у подарунок близькій людині. Трапляються моменти коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряні ремені чоловічі у львові, ми пропонуємо доставку в будь який куточок країни. Між іншим, чи відомо вам про те, що обкладинки на паспорт шкіряні - ціна на них зараз така спокуслива, що просто неможна пропускати шанс зробити заказ прямо зараз.

  • Код товару: BN-SB-1-st-hip-cat
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 1,170грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ