Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Софт-бук Travel - BN-SB-1-st-tr

Знятий з виробництва Фото Софт-бук Travel

Этот блокнот исполнен в интересном форм-факторе: не классический книжный переплет, а так называемый "софт-бук", т.е. прикрепленные к цельному куску кожи несколько тетрадей. В качестве обложки - высококачественный нубук орехового цвета. Внутри - классический блокнот, разделенный на три съемные тетради.
В каждой тетрадке - по 40 листов  дизайнерской бумаги серии Malmero (Италия), насыщенного шоколадного цвета, плотностью 120 гр/м2.

Внимание! В тетрадке темные листы! Писать - только белой ручкой и шокировать окружающих :) Для своих записей в такой тетрадке не забудьте купить белую гелевую ручку :)

Обложка тетради - из дизайнерского картона серии Tintoretto (Италия) белого цвета, с легкой фактурой, имитирующей бумагу для акварели
Размер каждой тетрадки 12х20см. Габаритный размер всего изделия 15х22х4см.
На обложках - паттерны с изображением достопримечательностей, являющихся символами европейских столиц: Биг Бен, Эйфелева и Пизанская башни :)
Закрывается СофтБук с помощью кожаной ленты.

Внутри СофтБук оснащен удобным держателем для ручки/карандаша.
Кожаная лента, крепится двумя люверсами, по совместительству формирующими ещё одно отделение для канцелярских принадлежностей :)

СофтБук сшит коричневыми нитями, которые видны с торца. Блокнот выполнен полностью вручную.

Характеристики
Розмір 12x20 см
Кількість листків 120
Основная бумага внутреннего блока Итальянская дизайнерская бумага серии Malmero, насыщенного шоколадного цвета, плотностью 120 гр/м2
Дополнительная бумага внутреннего блока нет
Переплет софт-бук
Форзацы Дизайнерский картон серии Tintoretto (Италия) белого цвета, с легкой фактурой, имитирующей бумагу для акварели.
Матеріал обкладинки Натуральная кожа
Ляссе (закладочки) 2
Каптал нет
Кармашки нет
Застібка Лента
Комплектація Подарочная упаковка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найстильнішому онлайн-магазині високоякісних аксесуарів. Прямо зараз найвдаліший день щоб не заперечувати собі в купівлі маленького призенту, тому що, папка шкіряна для документів запаморочить розум, кожного, хто розуміється на красі. Раз ви звернули увагу на Софт-бук Travel - BN-SB-1-st-tr, ми розуміємо що вас захоплять наші чоловічі клатчі шкіряні відмінної якості, але це ще не все, більшість наших покупців заходять до нас, c купити портмоне чоловіче шкіряне з достакою до дверей або чоловічий шкіряний гаманець купити у подарунок близькій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого магазину підшукують, шкіряний ремінь чоловічий в києві, ми здійснюємо доставку в будь який куточок нашої країни. Між іншим, чи в курсі ви, що сумки чоловічі шкіряні - ціна на них в нас така вигідна, що не радимо нехтувати можливістю зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: BN-SB-1-st-tr
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 1,170грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ