Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Поясна сумка Easy блакитна флотар - TW-Izi-blue-flo

Знятий з виробництва Поясна сумка Easy блакитна флотар (TW-Izi-blue-flo) фото

Стильна сумка з натуральної шкіри виконана вручну. Шкіряна сумочка Easy стане ідеальним доповненням повсякденного стилю. Носити аксесуар можна на поясі, на плечі або через плече. Сумочка закривається на металеву блискавку і має 1 відділення. Для дрібничок передбачено дві кишені — на задній стінці та збоку. Додаткові кишені також закриваються на блискавки.

Гарантія на сумку 3 роки з моменту покупки.

Наші майстри можуть виготовити дану модель в будь-якому кольорі натуральної шкіри. Також у нас можна замовити персоналізацію виробу. 

Характеристики
Бренд The Wings
Гарантія 5 роки
Розмір 26/18/5 см
Матеріал виробу Натуральна шкіра
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому онлайн-магазині першокласних аксесуарів. Прямо сьогодні кращий час щоб не відмовити собі у купівлі не значного призенту, тому що, ремінь жіночий шкіряний збентежить, кожного естета. Через те, що ви звернули увагу на Поясна сумка Easy блакитна флотар - TW-Izi-blue-flo, ми знаємо що вас зацікавлять наші шкіряні гаманці ручноі роботи вищої якості, але це ще не все, велика частина наших покупців приходять до нас, c купити ділову шкіряну сумку жіночу з доставкою до дому чи шкіряна жіноча сумка купити у подарунок близькій людині. Трапляються випадки коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряні косметички в харкові, ми надаємо доставку в будь який регіон нашої країни. На закінчення, чи обізнані ви, що блокноти шкіряні - ціна на них в нас така вигідна, що просто неможна оминути шанс зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: TW-Izi-blue-flo
  • Виробник: The Wings
  • Ціна: 2,280грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ