Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Дитячий набір аксесуарів скаута для хлопчиків, коричневий - BN-set-access-35

-20% Знятий з виробництва Фото Набір скаута для хлопчиків, горіх

Зародившись понад 100 років тому, як крихітний табір рух скаутів продовжує зростати і сьогодні його учасники є майже у всіх країнах світу. Завдяки унікальному підходу до навчання, яке поєднує пригоди, випробування і самовдосконалення, кількість послідовників безперервно збільшується. Щоб не втрачати привабливість і залишатися актуальним для молодого покоління Скаутинг безперервно оновлюється і пристосовуватися до змін в світі, потребам та інтересам нового покоління. Таким чином, він продовжує спонукати молодих людей ставати активними громадянами своїх спільнот і світу в цілому.

Ми хочемо долучитися до цієї ідеї і дати таку можливість дітям, а щоб зацікавити їх, зробимо це по скаутському: з пригодами і випробуваннями :)

Отже, що потрібно зробити, щоб стати учасником "Scout Club BlankNote":

  • стати володарем сумки скаута від BlankNone
  • отримати 5 завдань
  • виконати завдання, отримати особливі відзнаки
  • самовдосконалюватися і робити світ кращим

У набір скаута для хлопчика входить: поясна сумка, шкіряний міні-гаманець, набір спеціальних значків і вкладиш із завданнями.

Сумка пошита з еко-фетру італійського виробництва, який цінуватися своєю міцністю і стійкістю до появи катишків. Вставки виконані з натуральної шкіри високої якості. Сумка комплектується двома мультифункціональними шнурками (паракорд). Один паракорд буде вже зашнурований на сумку, а другий - світловідбиваючий шнурок, ви знайдете всередині аксесуара. (Забарвлення шнурів може незначно відрізнятися, від представлених на фото)

Напоясна сумка гармонійно доповнює міні-гаманець. Аксесуар зшитий з натуральної шкіри crazy horse. Гаманець має одне відділення, яке закривається на кнопку, і кишеньку на задній стінці.

Головною родзинкою набору є вкладиш із завданнями і спеціальні відзнаки,  які демонструють досягнення скаута. Виконання завдань сприяють саморозвитку та вдосконалення дитини. А спеціальні відзнаки стануть не просто прикрасою для сумки, а будуть об'єктом гордості і доказом успіхів юного скаута.

Подаруйте дитині захоплюючу пригоду в дусі скаутингу!

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Характеристики
Матеріал натуральна шкіра, еко-фетр
Розмір сумка - 21 * 14,5 * 5 см (регульований ремінь - 80-110 см); гаманець - 10,5 * 8см
Упаковка крафтова коробка, стрічка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному онлайн-магазині топових аксесуарів. Зараз найсприятливіший час щоб не обмежити себе у купівлі маленького призенту, тому що, гаманець шкіряний жіночий захопить розум, кожного естета. Раз ви звернули увагу на Дитячий набір аксесуарів скаута для хлопчиків, коричневий - BN-set-access-35, ми розуміємо що вас зацікавлять наші ділові жіночі шкіряні сумки зразкової якості, але це ще не все, більшість покупців нашого сайту телефонують нам, c купити шкіряну ключницю із доставкою до дому або сумки шкіряні купити у подарунок своїм близьким. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого інтернет-магазину намагаються знайти, шкіряні папки для документів у львові, ми пропонуємо доставку в будь який куточок нашої країни. На закінчення, чи відомо вам, що шкіряний ремінь - ціна на них наразі така доступна, що просто неможна не використати нагоду купити саме сьогодні.

  • Код товару: BN-set-access-35
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 1,850грн.
  • 1,480грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ