Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Дитячий набір аксесуарів скаута для дівчаток, бордовий - BN-set-access-37

-20% Знятий з виробництва Фото Набір скаута для дівчаток, виноград

Зародившись понад 100 років тому, як крихітний табір рух скаутів продовжує зростати і сьогодні його учасники є майже у всіх країнах світу. Завдяки унікальному підходу до навчання, яке поєднує пригоди, випробування і самовдосконалення, кількість послідовників безперервно збільшується. Щоб не втрачати привабливість і залишатися актуальним для молодого покоління Скаутинг безперервно оновлюється і пристосовуватися до змін в світі, потребам та інтересам нового покоління. Таким чином, він продовжує спонукати молодих людей ставати активними громадянами своїх спільнот і світу в цілому.

Ми хочемо долучитися до цієї ідеї і дати таку можливість дітям, а щоб зацікавити їх, зробимо це по скаутському: з пригодами і випробуваннями :)

Отже, що потрібно зробити, щоб стати учасником "Scout Club BlankNote":

  • стати володарем сумки скаута від BlankNone
  • отримати 5 завдань
  • виконати завдання, отримати особливі відзнаки
  • самовдосконалюватися і робити світ кращим

У набір скаута для дівчинки входить: напоясна сумка, міні-гаманець, паракорд, скаутські відзнаки і вкладиш із завданнями. Це не просто набір якісних аксесуарів, а захоплююча гра і неймовірні пригоди в дусі скаутингу.

Виконуючи завдання, дитина буде прагнути до самовдосконалення та досягнення нових цілей. А спеціальні відзнаки будуть доказом досягнень і об'єктом гордості юного скаута.

Поясна сумка виготовлена ​​з якісного еко-фетру, стійкого до пошкоджень і появам катишків. Текстуру і колір фетру вигідно підкреслюють вставки з натуральної шкіри в кольорі виноград. Носити сумку можна на поясі, довжина ремінця регулюється.

Передня частина сумки призначена для демонстрації досягнень юного ската. На шнур паракорд можна нанизати відзнаки і прикрасити ними аксесуар. А для особливо урочистих випадків можна використовувати атласну стрічку. Шнур паракорд і стрічка йдуть в комплекті до сумки (колір шнура може незначно відрізнятися від представленого на фото).

Також в набір входить шкіряний міні-гаманець для різних важливих дрібниць і секретів, які так люблять всі дівчатка. Аксесуар має одне відділення, закривається на кнопку, і задню кишеньку. Виготовлений гаманець повністю з натуральної шкіри.

Відзнаки також виготовляються з натуральної шкіри, тому не варто переживати, що вони швидко втратять зовнішній вигляд і прийдуть в непридатність. Ці знаки будуть радувати Вас довгий час, і нагадувати про досягнення юної гёрлскаут.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Характеристики
Розмір сумка - 21 * 14,5 * 5 см (регульований ремінь - 80-110 см); гаманець - 10,5 * 8см
Матеріал виробу натуральна шкіра, еко-фетр
Упаковка крафтова коробка, стрічка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому магазині топових аксесуарів. Прямо сьогодні найсприятливіший момент для того, щоб не заперечувати собі в купівлі невеликого подарунку, тому що, гаманець шкіряний жіночий збентежить, кожного, хто цінує прекрасне. Через те, що ви звернули увагу на Дитячий набір аксесуарів скаута для дівчаток, бордовий - BN-set-access-37, ми припускаємо що вас зацікавлять наші ділові жіночі шкіряні сумки неперевершеної якості, але це ще не все, більшість покупців нашого сайту заходять до нас, c купити шкіряні сумки з доставкою до дому чи шкіряні гаманці чоловічі купити у подарунок близькій людині. Бувають моменти коли відвідувачі нашого онлайн-магазину підшукують, ключниці шкіряні у львові, ми забезпечуємо доставку в будь який регіон. На закінчення, чи відомо вам про те, що блокноти шкіряні - ціна на них нині така приваблива, що не можна пропускати шанс зробити заказ прямо зараз.

  • Код товару: BN-set-access-37
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 1,850грн.
  • 1,480грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ