Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Дитячий набір аксесуарів скаута для дівчаток, тіффані - BN-set-access-38

-20% Знятий з виробництва Фото Набір скаута для дівчаток, тіффані

Рух скаутів досить популярний в наш час, його представники є майже у всіх країнах світу. Зародившись на початку ХХ століття, воно не втрачає своєї актуальності і по сьогоднішній день, завдяки унікальному підходу до навчання, яке поєднує пригоди, випробування і самовдосконалення, кількість послідовників безперервно збільшується. Щоб не втрачати привабливість і залишатися актуальним для молодого покоління Скаутинг безперервно оновлюється і пристосовується до змін в світі, потребам та інтересам нового покоління. Таким чином, він продовжує спонукати молодих людей ставати активними громадянами своїх спільнот і світу в цілому.

Ми хочемо долучитися до цієї ідеї і дати таку можливість дітям, а щоб зацікавити їх, зробимо це по скаутському: з пригодами і випробуваннями :)

Отже, що потрібно зробити, щоб стати учасником "Scout Club BlankNote":

  • стати володарем сумки скаута від BlankNone
  • отримати 5 завдань
  • виконати завдання, отримати особливі відзнаки
  • самовдосконалюватися і робити світ кращим

Поясний сумка, яка входить в набір скаута, виготовлена ​​з еко-фетру італійського виробництва. Цей фетр досить щільний і стійкий до появи катишків. Світлий сірий колір і фактуру фетру гармонійно доповнюють вставки з натуральної шкіри в кольорі тіффані. Таке поєднання кольорів, безумовно, сподобається юній леді.

Закривається сумка на металеву блискавку. Довжина ремінця легко регулюється, що дозволяє носити сумку різними способами. Передню частину аксесуара можна прикрасити шнуром паракорд або атласною стрічкою. Паракорд можна використовувати для демонстрації досягнень, нанизавши на нього скаутські відзнаки, а для особливо урочистих випадків можна замінити шнур атласною стрічкою, яка також йде в комплекті. (Колір шнура може незначно відрізнятися від представленого на фото.)

Доповнює сумку міні-гаманець з натуральної шкіри в кольорі тіффані. Гаманець має одне відділення, яке закривається на кнопку, а на задній стінці аксесуара знаходиться невелика кишенька.

Також в набір входить лист зі спеціальними завданнями, які необхідно виконати, щоб отримати скаутські відзнаки. У наборі є 5 таких знаків: знак дружби, знак суперсили, знаки захисника і рятівника, а також знак за артистичні дані. Всі відзнаки виготовлені з натуральної шкіри, вони довгий час будуть нагадувати про досягнення юного скаута.

Робіть подарунки зі змістом! Подаруйте дитині захоплюючу пригоду в дусі скаутингу!

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Характеристики
Розмір сумка - 21 * 14,5 * 5 см (регульований ремінь - 80-110 см); гаманець - 10,5 * 8см
Матеріал виробу натуральна шкіра, еко-фетр
Упаковка крафтова коробка, стрічка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найстильнішому магазині аксесуарів. Прямо сьогодні оптимальний час щоб не заперечувати собі в покупці невеликого призенту, адже, чоловічий шкіряний ремінь захопить розум, кожного, хто цінує прекрасне. Через вашу увагу на Дитячий набір аксесуарів скаута для дівчаток, тіффані - BN-set-access-38, ми припускаємо що вас заінтригують наші шкіряні блокноти виняткової якості, але це ще не все, переважна частина покупців нашого сайту телефонують нам, c купити сумку з фетру із доставкою до дому або чоловічі шкіряні сумки купити у подарунок дорогій людині. Бувають моменти коли користувачі нашого магазину шукають, шкіряні ремені у львові, ми пропонуємо доставку в будь який куточок нашої країни. До слова, чи відомо вам про те, що шкіряні гаманці чоловічі - ціна на них зараз така доступна, що не можна відмовлятися від пропозиції виконати замовлення саме сьогодні.

  • Код товару: BN-set-access-38
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 1,850грн.
  • 1,480грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ