Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Набір аксесуарів Амелі нічне небо - BN-set-access-18-nn

-5% В наявності Фото Набор аксессуаров Амели ночное небо

Размеры: сумка (24х21х9 см), кошелек (11,5х9 см), брелок (9х4см), открытка (10х15 см)

Материал: натуральная кожа

Упаковка: крафтовая коробка

Как часто при выборе подарка мы мечемся из магазина в магазин, перерываем тонны информации на сайтах в поисках достойного подарка для друга, коллеги или члена семьи. Чтобы сделать вашу жизнь проще, а выбор подарков не утомительным, мастерская BlankNote создала подарочные наборы из самых необходимых предметов в повседневной жизни. Мы подобрали изделия, которые дополняют друг друга по функционалу, стилю, а также цветовой гамме. 

В набор аксессуаров "Амели" входит:

1. Сумка "Амели" ночное небо - удобство, красота и функциональность, уместна к любому образу;

2. Кошелек 2.0 ночное небо  - невероятно компактный и функциональный;

3. Брелок. Верный спутник для ваших ключей.

5. Дизайнерская открытка - для важных слов. 

Подарочный набор упакован в крафтовую коробку и заботливо перевязан атласной лентой. Все, что вам предстоит сделать, это заказать и презентовать восхитительный подарок - набор аксессуаров "Амели" . Меньше времени на раздумья, что подарить, больше на приятные приготовления!

ВНИМАНИЕ! Выделка данной кожи предполагает естественное появление на ней царапин и потертостей в ходе использования! От этого аксессуары становится еще стильнее и приятнее, но оценят это только настоящие поклонники винтажного стиля

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому онлайн-магазині топових аксесуарів. Прямо сьогодні найкращий час для того, щоб не обмежити себе у купівлі невеликого подарунку, тому що, ремінь чоловічий шкіряний захопить уяву, кожного, хто цінує прекрасне. Через те, що ви звернули увагу на Набір аксесуарів Амелі нічне небо - BN-set-access-18-nn, ми розуміємо що вас зацікавлять наші шкіряні гаманці чоловічі чудової якості, але це не все, велика частина покупців нашого сайту пишуть нам, c купити ділову шкіряну сумку жіночу із доставкою до дому чи жіночий гаманець шкіряний купити у подарунок дорогій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого онлайн-магазину намагаються знайти, сумки жіночі шкіряні у львові, ми здійснюємо доставку в будь який куточок країни. Між іншим, чи знаєте ви, що портмоне чоловіче шкіряне - ціна на них в нас така доступна, що не радимо нехтувати можливістю купити саме сьогодні.

  • Код товару: BN-set-access-18-nn
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 2,480грн.
  • 2,355грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ