Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Міні крос-боді для смартфона Blackwood - чорний - BN-GC-6-blackwood

-18% Знятий з виробництва Фото Міні крос-боді для смартфона Blackwood - чорний

Розмір: 16 * 9 * 1,5 см

- довжина знімного ремінця - 120 см

підходить для смартфонів з габаритами до 14см х 7см х 0,7 см, також для iphone 5, 6, 7, і 8 (не підходить для серії plus)

Матеріал: натуральна шкіра Портофіно

Підкладка: еко-фетр

Упаковка: крафтова коробка

Давайте поговоримо про зручність і красу. Що важливіше? Ми любимо, виглядати ідеально, але інколи доводиться жертвувати функціональними аспектами і практичністю.

За часів, коли смартфони та планшети майже - наше продовження, практичність все більше витісняє естетику.

Наші дизайнери вирішили допомогти розібратися з цією дилемою, створивши маленьку, але дуже потрібну річ - кейс для смартфона у вигляді мініатюрної крос-боді на ланцюжку. Тепер самий елегантний образ зможе бути зручним і дозволить тримати все необхідне під рукою.

Гарантія на сумку - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Сортувати за:
Елена on 21/01/2019
Уважаемые дизайнеры,я думаю Вас не затруднит создать мини-кросс боди для смартфона,размером 16*8,в Ваших традиционных фирменных цветах(виноград,малахит,изумруд,и тд).
Спасибо Вам за работу.
  • Ваша оцінка5
  • Разом:5
Reply by BlankNote on 21/01/2019
Добрый день, Елена! Ваш заказ мы можем реализовать, передали на рассмотрение отделу разработки. Если вас интересует продукция в данных размерах в срочном порядке, наберите нашего менеджера для уточнения деталей: +38 (067) 474-58-66 - интернет-магазин. +38 (067) 248-56-34 - изготовление на заказ (корпоративные подарки)
Елена on 21/01/2019
Да.и еще вместо застежки-кнопки,лучше застежка-магнит!
  • Ваша оцінка5
  • Разом:5
Reply by BlankNote on 21/01/2019
Добрый день, Елена! В товаре: Мини кросс-боди для смартфона Blackwood - используется застежка-магнит.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному інтернет-магазині першокласних аксесуарів. Сьогодні найсприятливіший день для того, щоб не відмовити собі у покупці невеликого подарунку, тому що, шкіряний чоловічий ремінь захопить розум, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Міні крос-боді для смартфона Blackwood - чорний - BN-GC-6-blackwood, ми припускаємо що вас захоплять наші шкіряні ключниці зразкової якості, але це ще не все, більшість покупців нашого сайту заходять до нас, c купити рюкзак жіночий шкіряний з достакою до дверей або чоловічий гаманець шкіряний купить у подарунок дорогій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого магазину підшукують, шкіряні чоловічі сумки у львові, ми забезпечуємо доставку в будь який куточок нашої країни. На закінчення, чи відомо вам про те, що шкіряний ремінь ручної роботи - ціна на них зараз така приваблива, що не слід пропускати шанс оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: BN-GC-6-blackwood
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 990грн.
  • 810грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ