Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Наш магазин в ТЦ Городок 30.04 - вихідний, 2.05 - працює

Шкіряний рюкзак Cloud S 2.0 бордовий зернистий - TW-Cloud-S-2-blackberry-flo

Знятий з виробництва Шкіряний рюкзак Cloud S 2.0 бордовий зернистий (TW-Cloud-S-2-blackberry-flo) - фото

Шкіряний рюкзак Cloud S 2.0  – ваше ідеальне доповнення образу. Оригінальний лаконічний дизайн сподобається людям, які люблять стильні аксесуари. Виконано рюкзак вручну з натуральної шкіри. Всередині одне відділення, одна кишеня на блискавці та кишеня без застібки. Також дана модель має текстильну підкладку всередині. Закривається аксесуар на блискавку. Ззовні на задній та передній стінках рюкзака розташовані 2 додаткові кишені, які закриваються блискавкою. В рюкзак поміщається ноутбук до 13” та документи форматом А4.

Гарантія на рюкзак – 3 роки з моменту покупки. 

Наші майстри можуть виготовити аксесуар у будь-якому кольорі під замовлення. Також можна внести зміни в дизайн та функціонал моделі: додати кишені, підкладку, змінити розмір. Для того, щоб виготовити аксесуар за індивідуальним замовленням, зв'яжіться з нашим менеджером. 

 

Характеристики
Бренд The Wings
Розмір 35/27/12 см
Матеріал виробу Натуральна шкіра
Внутрішній матеріал Текстиль
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному інтернет-магазині топових аксесуарів. Прямо зараз вдалий час щоб не заперечувати собі у покупці не значного подарунку, адже, шкіряний органайзер захопить уяву, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Шкіряний рюкзак Cloud S 2.0 бордовий зернистий - TW-Cloud-S-2-blackberry-flo, ми розуміємо що вас заінтригують наші шкіряні жіночі сумки відмінної якості, але це не все, велика частина нашіх клієнтів приходять до нас, c купити шкіряний гаманець ручної роботи з доставкою під підʼїзд чи шкіряний блокнот купить у подарунок дорогій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого магазину намагаються знайти, шкіряний ремінь чоловічий в києві, ми пропонуємо доставку в будь який регіон нашої країни. Між іншим, чи відомо вам, що шкіряний ремінь ручної роботи - ціна на них в нас така вигідна, що не слід оминути шанс заказати саме заараз.

  • Код товару: TW-Cloud-S-2-blackberry-flo
  • Виробник: The Wings
  • Ціна: 5,560грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ