Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Кард-кейс 7.0 Графіт з пір'ям - BN-KK-7-g-pero

Знятий з виробництва Фото Кард-кейс 7.0 Графит с перьями

Размер: 110*80 мм

Материал: натуральная кожа

Упаковка: крафтовая коробка

Ищете удобный аксессуар для хранения ваших карточек? Присмотритесь к этому кард-кейсу - лаконичный дизайн, натуральная кожа, 20 пластиковых отделений для карточек (+2 дополнительных кармашка).  Он очень удобен в использовании, так как выполнен в виде книжечки - пролистали и быстро нашли нужную страничку, не нужно пересматривать все карточки. Книжечка надежно укреплена резинкой, так что можете не боятся, что все откроется. 

ВНИМАНИЕ! Выделка данной кожи предполагает естественное появление на ней царапин и потертостей в ходе использования! От этого изделие становится более индивидуальным и приятным, это оценят настоящие поклонники винтажного стиля:)  А так же первое время кожа может краситься при сильном трении об другие предметы  - это особенность её выделки, постепенно этот эффект уменьшается,  кожа полируется и приобретает чуть глянцевый эффект.

Характеристики
Розмір 10,5x8 см
Матеріал виробу Натуральная кожа
Застібка Кнопка
Комплектація Упакован в крафт-коробочку
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому інтернет-магазині високоякісних аксесуарів. Сьогодні вдалий день для того, щоб не обмежити себе у покупці не значного подарунку, адже, шкіряний чохол для авторучки збентежить, кожного знавця краси. Через вашу увагу на Кард-кейс 7.0 Графіт з пір'ям - BN-KK-7-g-pero, ми припускаємо що вас захоплять наші ремені шкіряні чоловічі чудової якості, але це не все, переважна частина наших покупців пишуть нам, c купити сумку шкіряну жіночу з достакою до дверей чи портмоне шкіряне чоловіче купити у подарунок своїм близьким. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого онлайн-магазину намагаються знайти, шкіряні сумки в києві, ми здійснюємо доставку в будь який куточок нашої країни. Між іншим, чи відомо вам про те, що сумки чоловічі шкіряні - ціна на них в нас така доступна, що не радимо оминути шанс заказати саме заараз.

  • Код товару: BN-KK-7-g-pero
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 420грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ