Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Поздоровляємо з Днем Незалежності України

Posted by content 02/08/2021 0 Comment(s)

акция на день независимости

 

Шановні колеги, партнери і клієнти поздоровляємо вас з Днем Незалежності України!
З нагоди свята ми даруємо додаткову знижку
-10% на корпоративні замовлення*

* Від 5 одиниць
пропозиція діє до 31.08.2021

 

акция на день независимости

 

Якщо хочете привітати своїх клієнтів, співробітників або партнерів, але ще не визначилися що подарувати на День Незалежності України.
Рекомендуємо звернути увагу наші шкіряні обкладинки для паспорта з гербом України. Ці шкіряні обкладинки виконані повністю вручну. Передню сторону обкладинки прикрашає тиснення з великим гербом України. Така обкладинка на паспорт - відмінний подарунок на День Незалежності України.

 

Что подарить на День Независимости Украины?


Також на нашому сайті з'явилися нові набори аксесуарів з українською символікою. Набор складається з обкладинки для паспорта з гербом і брелока. Брелок має металеве колечко для кріплення і також прикрашений тисненням у вигляді малого державного герба України. Подарунковий набір упакований в крафтовую коробку зі святковою стрічкою.
Зараз ви можете купити подарунковий набір з українською символікою зі знижкою - 30%.

 

Обложка на паспорт с гравировкой


Наші майстри можуть виготовити подарунковий набір на день Незалежності України у будь-якому кольорі натуральної шкіри. А наша додаткова послуга персоналізації дозволить зробити подарунок унікальним. Методом лазерного гравіювання або тиснення набірним шрифтом ми можемо нанести на виріб ініціали власника або пам'ятну фразу. Іменна обкладинка на паспорт - це стильний і оригінальний подарунок на усі випадки життя.

акция на день независимости

 

Поздоровляємо з Днем Незалежності України
BlankNote - Украина
02/08/2021