Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

5.05 - вихідний магазин в ТЦ Городок; 6.05 - вихідний шоу-рум

Розпродаж літніх жіночих сумок

Posted by content 14/04/2021 0 Comment(s) Новини про акції і знижки,

 купить сумки со скидкой

 

Хочете купити літню сумочку зі знижкою? У нас є чудова пропозицію для Вас! У нашому магазині стартував розпродаж шкіряних сумок в кольорі живий корал. Ці сумки виготовлені з натуральної шкіри краст, яка має гарну гладку поверхню і чудовий кораловий відтінок.

 

На всі сумки в кольорі живий корал ми надаємо знижку 20%!

распродажа женских сумок фото

 

Це відмінне рішення для всіх, хто хоче оновити гардероб і купити шкіряну сумку з розпродажу.

 

Які сумки можна купити зі знижкою 20%?

 

  • Кроссбоді Lola - це стильна сумка з короткою ручкою. Вона гармонійно доповнить весняно-літній образ, додавши яскраву нотку. Носити сумку можна в руці і на плечі, бо додатково вона має знімний плечовий ремінець.
  • Кругла сумочка Tablet - ця мала стане вашою улюбленицею. В комплекті сумка має два плечових ремінця: текстильний і шкіряний. Усередині щільна текстильна підкладка.
  • Поясна сумка Dropbag Mini - лаконічна шкіряна сумка на пояс, яка дозволить взяти всі важливі дрібниці з собою. Регульований ремінець дозволяє носити сумку різними способами: на поясі, на грудях, через плече, за спиною і т.д.
  • Набір сумок сумок Mini поясна / кроссбоді - це універсальний комплект сумок. Набір складається з 2-х сумочок. Сумочки можна носити разом і окремо. Також в комплекті є плечовий ремінець-ланцюжок.
  • Вертикальна Mini поясна / кроссбоді - розмір сумки 16,5 * 9,5 * 4 см. Її можна носити по поясі і на плечі. Усередині одне відділення.
  • Mini поясна / кроссбоді - також має в комплекті два ремінця. Довжина ремінця на пояс - 110 см; довжина ремінця на плече - 120 см. Габарити сумочки 16 * 12 * 4 см

 

На всі сумки з розпродажу поширюється наша стандартна гарантія - 3 роки.

*Кількість товарів обмежена! 

Розпродаж літніх жіночих сумок
BlankNote - Украина
14/04/2021