Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Топ 5 подарунків до дня юриста!

Posted by content 04/10/2021 0 Comment(s)

8 жовтня в Україні святкують День Юриста.

Що ж можна подарувати на це свято? Іноді дуже важко підібрати хороший подарунок для людини такої професії. Подарунок для юриста повинен відповідати статусу та іміджу людини. Тому напередодні свята ми підготували добірку корисних подарунків для адвокатів, суддів, прокурорів і всіх хто, так або інакше, пов'язаний з юриспруденцією.

 

Топ 5 подарунків до дня юриста!

 

Шкіряна візитниця або кард-холдер

Це може бути символічний подарунок - подяка за роботу. Але навіть маленький подарунок має бути належної якості. Тому шкіряна кишенькова візитниця - відмінний варіант. Можна вибрати візитницю з віконцем для документів, а можна обрати модель у вигляди книжечки на багато сторінок.

 

Шкіряна візитниця або кард-холдер

 

Шкіряна сумка або чохол для гаджету

Шкіряна ділова сумка або чохол для гаджету ніколи не будуть зайвими. В нашій майстерні можна виготовити виріб на замовлення під потрібні габарити. Окрім сумок ми в нашому каталозі представлені і рюкзаки для ноутбуків. Ви можете обрати будь-який колір та фактуру шкіри.

 

Шкіряна сумка або чохол для гаджету

 

Блокноти та софт-буки

Блокнот в шкіряній обкладинці зі змінними блоками буде довго слугувати власнику. Ви можете замовити індивідуальне виготовлення записної книги для юриста. Ми працюємо не тільки з натуральною шкірою, а також робимо вироби з паперу. В нас є своя палітурна майстерня, тому ми можемо виготовити блокнот з будь-яким наповненням.

 

Блокноти та софт-буки

 

Папки для документів

Органайзер для дрібних документів можна використовувати для подорожей. А для документів формату А4 можна замовити шкіряну папку на магнітах. Особливо чудовим буде такий подарунок, якщо прикрасити його ініціалами або пам’ятною фразою.

 

Папки для документів

 

Подарункові набори

Якщо не знаєте, який аксесуар вибрати, то даруйте набір. Ви можете обрати варіант з готових наборів або скласти власний набір аксесуарів.

 

Подарункові набори

 

Топ 5 подарунків до дня юриста!
BlankNote - Украина
04/10/2021