Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Виробництво військової амуніції

Posted by content 21/02/2023 0 Comment(s)

Ми вже писали про те, як пройшли наші перші місяці з початку повномасштабного вторгнення. Звичайно, що початок великої війни дуже вплинув на нашу роботу. Деякі наші працівники стали на захист країни. Ми вимушені були пристосовуватись до нових реалій з обстрілами, тривогами та з відключеннями світла. Але робота майстерні не зупинилась. Як тільки ми змогли весною повернутись в Ірпінь, ми відновили роботу.
Війна наклала відбиток і на асортимент аксесуарів, які ми виготовляли. Наш каталог поповнився військовою амуніцією.
З самого початку спорядження було виготовлено для підрозділів в яких несуть службу наші працівники та знайомі. Ми знайшли та закупити потрібні матеріали. Наші майстри розробили та виготовили розвантажувальний пояс с підсумками.

 

Виробництво військової амуніції

 

Наша майстерня співпрацює з військовими та волонтерами, тому ми розуміємо важливість міцного та надійного спорядження для успішного виконання місій. Ми пропонуємо широкий вибір виробів для тактичного спорядження, включаючи сумки для скидання магазинів.

Наша пропозиція: 

Розвантажувальна система BN-WA-1 була створена для зручного переміщення великої кількості зброї, спорядження та боєприпасів. Завдяки зручним плечовим лямкам вага рівномірно розподіляється, що забезпечує комфортність під час використання. Розвантаження має систему кріплення MOLLE, яка дозволяє прикріплювати додаткове спорядження та підсумки. Додатково, поясна система має демпферні вставки для зручності користування.

Широкі платформи РПС дозволяють носити підсумки будь-якого розміру та типу з системою кріплення MOLLE. Щоб стабілізувати важкі та об'ємні підсумки, на панелях РПС розташовано три ряди кріплень MOLLE. Розвантаження виготовлено із щільного нейлонового матеріалу, який не промокає та відповідний механічним впливам.

Розвантажувальний ремінь (BN-WA-2) має 3-точковий фастекс і може бути регульований в діапазоні від 90 до 125 см. Тактичний ремінь виготовлений з щільного нейлону, який не промокає та стійкий до механічних впливів. Крім того, матеріал тліє при контакті з вогнем, але не горить.

 

Розвантажувальний ремінь

 

Підсумок відкритий для магазинів (BN-WA-3) з системою кріплення MOLLE. Цей підсумок має напівжорстку відкриту конструкцію, що робить його оптимальним варіантом для швидких маніпуляцій під час виконання бойових завдань або навчання.

Хлястик і шнурівка на підсумку забезпечують зручне утримання магазину, одночасно дозволяючи миттєво дістати його для використання. Система кріплення забезпечує рівномірний розподіл ваги по всій площі аксесуара. Підсумок без проблем витримує вагу зарядженого магазину.

Підсумок закритий для 2-х магазинів (BN-WA-4) може бути закріплений на жилетах, поясах і рюкзаках з системою кріплення MOLLE. Виготовлений з товстого нейлону, матеріал підсумку стійкий до вологи та вогню. Якщо матеріал потрапляє у контакт з полум'ям, він може тліти.

Наша сумка для скидання магазинів (BN-WA-5) дозволяє швидко позбутися порожніх магазинів, щоб вони могли бути використані знову. Вона виготовлена з водостійкого нейлону, який має відмінні зносостійкі показники. Колір сумки можна вибрати чорний чи зелений піксель. Сумка стягується в області горловини еластичним шнурком із фіксатором, а при згортанні фіксується спеціальним хлястиком. Вона також оснащена системою кріплення MOLLE, що дозволяє легко розміщувати її на елементах тактичного спорядження.

 

Підсумок відкритий для магазинів

 

Наш розвантажувальний комплект РПС (BN-WA-6) містить все, що потрібно для ефективного та зручного розвантаження. В комплект входять розгрузка, розгрузочний пояс, підсумки відкриті та закриті, а також сумка для скидання магазинів. Весь комплект виготовлено зі щільної нейлонової тканини спеціального призначення, яка застосовується для пошиття військового спорядження та особливо міцного спецодягу. РПС оснащена системою кріплення MOLLE для підсумків, м'яким демпфером для зручності та гарної фіксації на поясі, а плечові ремені призначені для розподілу ваги.

 

 розвантажувальний комплект РПС

 

Крім того, наша майстерня може виготовляти вироби на замовлення, враховуючи індивідуальні потреби та вимоги клієнта. Ми завжди готові співпрацювати з військовими, поліцією та іншими службами безпеки, щоб забезпечити їх надійним та ефективним спорядженням для виконання місій. Наші вироби мають високу якість та довговічність, що дозволяє їм витримувати навантаження в будь-яких умовах.

Ми прагнемо до того, щоб наші клієнти відчували себе комфортно та захищено в будь-яких ситуаціях, тому ми надаємо гнучкі умови замовлення та доставки. Наша майстерня завжди готова допомогти клієнтам у виборі оптимального спорядження. Зверніться до нас зараз, і ми допоможемо вам підібрати ідеальне спорядження для виконання вашої місії.

Виробництво військової амуніції
BlankNote - Украина
21/02/2023