Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Вітаємо з Днем Незалежності! Півроку роботи в умовах війни

Posted by content 24/08/2022 0 Comment(s)

Четвер 24 лютого мав бути звичайним робочим днем в майстерні. Наші всі працівники мали б вийти на роботу у звичному режимі. В нас було багато замовлень та планів. Саме на цей день ми запланували зустріч з нашими партнерами від бренду Dnipro-M, щоб розповісти про інструменти, які майстри використовують для пошиття шкіряних виробів.

Буде цікаво:ІНСТРУМЕНТИ, ЯКІ ДОПОМАГАЮТЬ СТВОРЮВАТИ ШКІРЯНІ АКСЕСУАРИ

Проте 24 лютого в наше звичне мирне життя увірвалась повномасштабна війна. Майстерня знаходиться між Ірпенем та Києвом, тож ми були під ударом с перших днів війни. У двір прямо перед нашою будівлею влучив ворожий снаряд. На щастя, всі працівники цілі, адже тоді в майстерні нікого не було. На час бойових дій багато наших працівників були змушені виїхати і робота майстерні зупинилась. Проте вже наприкінці березня ми почали відновлювати виробництво. Спочатку виходив один робітник, який займався відвантаженням замовлеь та робив деякі вироби. Потім приєдналися й інші.

 

Виробництво в умовах війни

Ми розуміли, що економіка в Україні має працювати і чим швидше ми відновимо роботу, тим більше допоможемо своїй країні. Від нас залежали наші партнери і їх бізнес, тому ми не могли собі дозволити розслаблятись і прагнули якомога швидше відновити виробництво.

 

Виробництво в умовах війни

 

Звичайно ж війна внесла зміни в нашу звичну діяльність. Декілька наших робітників вступили до тероборони. А до звичних виробів мирного часу додалася військова амуніція. Зараз ми виготовляємо тактичні пояси-розгрузки з підсумками, плануємо розпочати пошив плитоносок. Перші вироби вже надійшли до підрозділів наших працівників.

 

Виробництво в умовах війни

 

Ми намагаємось якомога більше допомагати нашим захисникам, бо розуміємо, що саме завдяки їм в нас є можливість жити в вільній Україні та продовжувати свою улюблену справу.

 

Виробництво в умовах війни

 

Сьогодні кожен з нас працює на своєму фронті, приближаючи омріяну перемогу. Як би не було складно, віримо, що наша перемога вже близько, а наша незалежність незламна!

З Днем Незалежності України!

 

З Днем Незалежності

Вітаємо з Днем Незалежності! Півроку роботи в умовах війни
BlankNote - Украина
24/08/2022