Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Огляд на шкіряну сумку через плече Лілу

Posted by content 20/12/2021 0 Comment(s)

Лілу - це наша ідеальна міні-сумка, яка користується особливою любов'ю серед клієнток. Ця модель з'явилася в нашому каталозі вже давно. Лілу - це частина історії нашого бренду, вона особливо цінна для нас.

Попереджаємо, що це не та сумочка, яка дозволить узяти з собою все і відразу. Вона досить мініатюрна і має всього одно відділення. Додатково усередині сумки є невеликі кишені для дрібниць, а також є зовнішнє відділення без застібки.

Клапан сумки прикрашений тисненням у вигляді індійської мандали. Під замовлення можна виготовити сумку без тиснення. Також додатково сумочка прикрашена милим пензликом. Прикраса легко знімається і його можна використати в якості брелока на ключі.

 

Огляд на шкіряну сумку через плече Лілу.

 

Закривається сумка на якісний портфельний замок, який додатково служить декоративним елементом.

Носити Лілу можна на плечі або через плече. Довжина плечового ременя легко регулюється.

 

Які бувають сумки Лілу від БланкНот?

 

Для пошиття сумки Лілу ми використовуємо щільні види шкіри: краст, крейзи.

Шкіра крейзи має матову поверхню з ефектом вінтажності. Краст - це гладка щільна шкіра, яка може мати легкий сатиновий блиск.

 

Які бувають сумки Лілу від БланкНот?

 

Ви можете вибрати сумку у будь-якому кольорі: чорному, коричневому, червоному, зеленому, синьому, білому, бірюзовому, рожевому і так далі. А якщо не підібрали варіант на сайті, звернетеся до нашого менеджера і ми виготовимо сумку в потрібному вам кольорі. 

Гарантія на шкіряну сумку 3 роки з моменту купівлі

 

фетровая сумка Лилу

 

Також на нашому сайті представлена фетрова сумка Лілу. Для виготовлення фетрових сумок використовується спеціальний эко-фетр. Він оброблений латексним просоченням, яке захищає поверхню від вологи, а також запобігає появі катишків. Клапан і ремінець фетрової сумки виконаний з натуральної шкіри. Можна вибрати фетрову сумку з чорними, бірюзовими, бордовими або світло-коричневими вставками або замовити індивідуальне виготовлення у будь-якому іншому кольорі.

На сумку з эко-фетра гарантія - 1 рік.

Фетрові аксесуари особливо актуальні в осінньо-зимовому сезоні, коли особливо хочеться тепла і затишку.

 

З чим носити сумку через плече Лілу?

 

Лілу можна поєднувати з різними стилями. Лілу відмінно виглядатиме і з романтичною сукнею, і з практичними джинсами, і із строгим діловим костюмом. Ця сумочка додасть в образ деяку легкість і оригінальність.

Якщо хочете підібрати до сумки аксесуари, то звернете увагу на наш кард-кейс 3.0 і тревел-кейс 3.0 з мандалою. Тиснення на цих аксесуарах повністю повторює мандалу, яка розташована на клапані сумки Лилу.

 

С чем носить сумку через плечо Лилу?

 

Враховуючи цю особливість, ми створили подарункові набори для жінок, в яких входить сумка, кард-кейс, браслет і брелок. Але ви легко можете і самостійно зібрати будь-який набір аксесуарів і купити його зі знижкою.

Детальніше: Набір збирай знижку отримуй.

Як вибрати і купити ідеальну шкіряну сумку через плече Лілу?

Купити Лілу можна у нас на сайті, а також в наших магазинах. Ви можете замовити сумку з тисненням або без нього. Також наші майстри можуть виготовити сумку по індивідуальному замовленню під ваші вимоги. Приміром: в іншому розмірі, з іншою довжиною ременя або з додатковими відділеннями.

Как выбрать и купить идеальную кожаную сумку через плечо Лилу?

Огляд на шкіряну сумку через плече Лілу
BlankNote - Украина
20/12/2021