Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Як запустити свій бренд шкіряних аксесуарів?

Posted by content 30/08/2021 0 Comment(s)

Як запустити свій бренд шкіряних аксесуарів?


Зараз можна знайти дуже багато інформації про те, як створити і запустити свій бізнес. Як розробити концепцію бренду і побудувати стратегію розвитку. Ми не учитимемо вас цьому, оскільки це не зовсім наша сфера. Ми хочемо розповісти про те, на чому спеціалізуємося ми.
Наша спеціалізація - вироби з натуральної шкіри. Тому ми розповімо про цю нішу і покажемо, як можна швидко запустити свій бренд шкіряних аксесуарів.
Виготовлення шкіряних виробів - один з найбільш легких і прибуткових варіантів виробництва продукції під своїм брендом, декілька переваг:

  • простота оформлення. Шкіряні аксесуари не вимагають спеціальної сертифікації і дозволів;
  • невеликі габарити і необмежений термін зберігання. Питання доставки і зберігання продукції не вимагає величезних витрат. Шкіряні вироби можуть місяцями лежати на складах без втрати експлуатаційних властивостей. Це корисно на початкових етапах бізнесу, коли ще не відлагоджений ланцюжок збуту;
  • широка цільова аудиторія і різноманітність ніші. Шкіряні аксесуари застосовні в різних сферах життя людини. Асортимент шкіряних виробів не обмежений сумками і гаманцями. Можна вибрати напрям аксесуарів для ділових людей або розробити лінійку аксесуарів для гаджетів. Затребуваними на ринку будуть і аксесуари для домашніх тварин.
  • пошиття і розробка шкіряних аксесуарів - це неймовірно креативний і захоплюючий процес. У цій сфері ви можете повністю проявити свій творчий потенціал.

 

Как запустить свой бренд кожаных аксессуаров?

 

Як же запустити свій бренд шкіряних аксесуарів без величезних вкладень?


Коли йдеться про створення бренду аксесуарів спочатку виникає питання: де брати товари? Можна настроїти власне виробництво або зробити замовлення на виробництво партії товару в Китаї. Але ми пропонуємо простіший і дешевший спосіб. Ви можете замовити виготовлення партії шкіряних аксесуарів в нашій майстерні. Якщо у вас є ідеї і бачення того, яким має бути ваш кінцевий продукт, ви легко можете запустити свій бренд навіть не маючи власного виробництва. Така форма виробництва називається Private label.

Що таке Private label і як це працює?


Private label або власна торгова марка - це товари, які робляться під замовлення на сторонньому виробництві. Власник Private label має усі права на реалізацію товару. Він контролює ціноутворення, асортимент і якість вироблюваного продукту.
Виробництво товарів під власною торговою маркою успішно реалізоване багатьма брендами. Навіть якщо ви ніколи не чули термін "private label", ви все одно з ним стикалися в повсякденному житті. У асортименті провідних супермаркетів можна зустріти товари, які робляться під власними торговими марками мережі. Ритейлери не мають свого виробництва. Вони домовляються про виготовлення товарів під власною торговою маркою з виробничими підприємствами. Саме так на полицях АТБ з'явилися ТМ "De Luxe", "Своя лінія", "Розумний вибір", в торгових мережах Fozzy Group - "Премія", "Premiya Select", "Повна Чаша" і так далі. Цей список можна продовжувати до безкінечності, оскільки private label вже давно став частиною маркетингової стратегії великих торгових мереж України і зарубіжжя. Також виготовлення продукції під private label вигідне виробничим компаніям, які диверсифікують свій бізнес. Це дозволяє розширити лінійку товарів, без додаткових витрат на організацію власного виробництва, що значно економить гроші і час.

 

Что такое Private label


Пропозиція про співпрацю від Бланкнот


Private label - одно з напрямів нашої роботи. Ми приймаємо замовлення на виготовлення аксесуарів під торговою маркою замовника. Ця пропозиція буде цікава як для початкуючих підприємців, так і для вже працюючих брендів, які прагнуть розширити свій асортимент.
Майстерня BlankNote спеціалізується на виробництві виробів з натуральної шкіри. Додатково ми працюємо з эко-фетром і шкірзамінником. У нас власна палітурна майстерня, де ми створюємо різні вироби з паперу. Це дозволяє зробити асортимент пропонованої продукції досить великим.

Основні групи виробів, які ми робимо :

  • шкіряні сумки і міські рюкзаки
  • портмоне і гаманці
  • тревел-кейсы, органайзери для подорожей
  • кард-кейсы, обкладинки для паспортів
  • блокноти в шкіряній палітурці, софт-буки
  • обкладинки для гаджетів
  • шкіряні теки для документів
  • бювари
  • косметички і несесери
  • прикраси з натуральної шкіри
  • шкіряні ремені

 

Бланкнот сотрудничество

 

Чому з нами вигідно співпрацювати?

  • Наша майстерня працює вже близько десяти років.
  • Виробництво знаходиться в Україні.
  • Ми маємо великий штат співробітників, тому можемо виконати замовлення великого об'єму в короткі терміни;
  • Ми працюємо з кращими постачальниками шкіри і фурнітури;
  • Наші вироби виготовляються повністю вручну;
  • Ми пропонуємо широкий асортимент і готові реалізувати будь-яку креативну ідею;
  • Досвідчені технологи і майстри можуть допомогти в розробці виробів;
  • Ми дуже вимогливі до своєї роботи і високо цінуємо якість;
  • Також ми цінуємо час, тому завжди дотримуємося обумовлених термінів. Навіть якщо станеться апокаліпсис або треба буде вийти на роботу в новорічну ніч. Ми зробимо все, щоб укластися в строк.
  • Наша команда висококваліфікованих фахівців дозволяє позиціонувати нас як надійного виробника якісній продукції

 

Как разработать свою линейку аксессуаров?

Як розробити свою лінійку аксесуарів?


Спершу треба визначити нішу і цільову аудиторію вашого продукту. Ми вже згадали, що ринок шкіряних аксесуарів має багато сегментів. Ви можете працювати вузьконаправлено в одному сегменті, а можете і охопити декілька напрямів.
Виготовлення будь-якого аксесуара розпочинається з ескіза. Далі підбираються матеріали, виготовляється пробний зразок, для тестування. Після чого виріб може бути запущений у виробництво.

 

как запустить свой бренд

 

Як постачальник послуг у напрямі Private Label ми можемо бути набагато більшими, ніж просто виробником, який виготовляє товар для вашого бренду. Ми можемо бути надійним партнером, який спільно з вами може розробити і впровадити інновації, які зміцнять ваш бренд і піднімуть на новий рівень.

Щоб дізнатися більше про співпрацю з майстернею, звертайтеся по контактах:
vm@blanknote.ua
(380) 67 327 19 93

Як запустити свій бренд шкіряних аксесуарів?
BlankNote - Украина
30/08/2021