Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Як вибрати шкіряну сумку жіночу?

Posted by content 09/09/2022 0 Comment(s)

Сумки шкіряні жіночі на усі випадки життя.

 

Сумка - символ жіночності, що підкреслює ідентичність і статус власниці. Зі смаком підібраний аксесуар може стати прикрасою образу, виконуючи ряд важливих функцій.

Сумки шкіряні жіночі на усі випадки життя.

  • Добротна шкіра гарантує міцність і довговічність при правильному змісті. Це один з перших матеріалів доступних первісній людині.
  • Переваги шкіряних виробів відомі з давніх віків:
  • Шкіра екологічно чиста, гіпоалергенна і позбавлена специфічного запаху пластика;
  • Вона визнана в суспільстві показником високого статусу - це позачасове рішення;
  • Аксесуари надовго збережуть зовнішній вигляд і властивості. Вони прекрасно підходять для щоденного та активного використання;
  • Робота навіть найпростішого крою виглядатиме елегантно;
  • Шкіру можна поєднувати з будь-яким стилем одягу, вона не вимагає ретельного догляду, важливо лише дотримуватися елементарних правил і рекомендацій.

 

Натуральна шкіра

 

Натуральна шкіра буває різна:

  • Краст - гладка зі складною структурою і природним малюнком.
  • Флотар - зерниста м'яка зі стійким забарвленням, стійка до забруднень, ушкоджень і вологи.
  • Saffiano має спеціальне захисне покриття.
  • Crazy Horse - прекрасно підходить для виробів у вінтажному стилі.
  • Замша і велюр мають дивовижну бархатисту поверхню, але досить вередливі в експлуатації.
  • Нубук - зовні схожий на замшу, але виготовлений з іншого класу шкур.
  • Шкіра PU - виготовлена на основі з клеєних натуральних волокон з поліуретановим шаром, але деякі виготівники можуть так маркувати повністю штучний матеріал.

Кожен тип має переваги та недоліки. На зносостійкість і красу виробу впливає характер вироблення й обробки шкури. Щоб унеможливити купівлю підробки, купуйте у перевірених майстрів. Просіть надати сертифікати якості. У нас можна шкіряні жіночі сумки купити з краста, флотара, крейзи хорз і сафьяно італійського виробництва.

 

Сумки жіночі шкіряні : основні критерії вибору

 

Сумки жіночі шкіряні : основні критерії вибору

  • Універсальність. Сумка повинна бездоганно комбінуватися з іншою частиною гардероба. Не потрібно витрачати цілий стан на модний аксесуар, що не підходить під ваш стиль.
  • Розмір зобов'язаний відповідати статурі жінки та вміщувати усі речі, що вимагаються.
  • Функціонал. Купуючи сумочку, слід розуміти чітку мету її призначення. Під святкове вбрання, ми не шукатимемо великі шкіряні сумки жіночі. Купити на такий випадок краще клатч або мінісумочку на ланцюжку з каменями, стразами та паєтками, які непритаманно для повсякденного використання.
  • Дизайн. На кожен день рекомендуємо лаконічність і мінімалізм. Але вечірні сумочки часто прикрашені перлами, стразами, бахромою.
  • Ремінець не повинен бути надто довгим або коротким. Відмінно, якщо довжина ременя регулюється та адаптується під потреби.
  • Кишені. З погляду практичності слід звернути увагу на кількість відсіків як зовні, і усередині. Застібка основного відділення відповідає за безпеку та зручність. Можна вибрати варіанти з блискавкою, магнітною кнопкою, портфельним замком або з відкритим доступом.
  • Колір та фактура задають тренди. Чорний, сірий, коричневий, бежевий та білий асоціюються з вишуканістю та відносяться до базових. Але не варто заганяти себе в рамки одноманітності. Робіть ставку на яскраві акценти.

 

 Які бувають жіночі шкіряні сумки?

 

Які бувають жіночі шкіряні сумки? Популярні та рекомендовані моделі

Класичні сумки характеризуються прямокутною або трапецієподібною формою та середніми габаритами, що дозволяє брати с собою всі необхідні предмети щодня. Оснащені ручками для перенесення в руці та знімним регульованим плечовим ременем. Багатофункціональні. Наприклад, нашу Лолу можна взяти і в офіс, і на прогулянку з друзями.

 

Класичні сумки

 

Шопери - місткі міські сумки, що підходять під різноманітні стилі. Шоппер Бетсі однаково добре виглядає і з офісним, і спортивним костюмом. Закривається на блискавку, що захищає вміст під час дощу чи снігу.

 

Шоппери

 

Крос-боді мають один або кілька ремінців. Наша кругла Tablet укомплектована двома змінними ременями: широким текстильним та тонким.

 

Крос-боді

 

Вечірні сумочки та клатчі – призначені для відвідин культурних або урочистих заходів. Їхні невеликі параметри дозволяють взяти найнеобхідніше: гаманець, телефон, пудру, помаду. Часто доповнюються шлейкою-ланцюжком та витонченим декором.

 

Вечірні сумочки та клатчі

 

Сумки-трансформери. Шляхом нехитрих маніпуляцій зі шлейками можуть перетворюватися на рюкзак чи клатч, як наша Максі. Такі аксесуари обирають дівчата, які люблять експериментувати із луками.

 

Сумки-трансформери

 

Поясні бананки - must-have для поціновувачів стилю та комфорту! Носити їх можна на талії, на грудях, за спиною чи накинувши на плече. Dropbag Mini - стильна модель-унісекс для енергійних людей. Її аналог більшого обсягу – Dropbag Maxi.

 

Поясні бананки

 

Спортивні та дорожні моделі місткі та зручні. Ідеальні для походів у спортзал, фітнес-клуб чи поїздки за місто. Вони поєднуються з кросівками та об'ємними толстовками, можуть доповнювати будь-які щоденні образи. Harper - еталонний приклад цього!

 

Спортивні та дорожні моделі

 

Ділові сумки відрізняються відмінною якістю та мінімальним дизайном. Вони призначені для тек формату А4 та ноутбуків. Усередині є секції та кріплення для гаджетів.

 

Ділові сумки

 

У нас ви можете придбати всі вищезгадані шкіряні сумки жіночі. Інтернет-магазин blanknote.ua пропонує продуманий каталог та оригінальну продукцію від українського виробника БланкНот. Ми надаємо гарантію, сервісне обслуговування та доставлення по всій Україні. Наш шоурум у Києві знаходиться за адресою: вул. Пушкінська, 8-а. Наші консультанти радо допоможуть вам. Приходьте! Завжди раді!

Як вибрати шкіряну сумку жіночу?
BlankNote - Украина
09/09/2022