Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Що подарувати на 8 березня?

Posted by content 15/02/2022 0 Comment(s)

8 березня – відмінний привід для того, щоб дарувати корпоративні сувеніри. Це хороший час для створення позитивного іміджу компанії в колі співробітників, а також іміджу серед клієнтів і партнерів. Корпоративні бізнес подарунки доводять, що інша людина важлива для компанії, що ви цінуєте вашу співпрацю. Незалежно від того, на якому рівні вона відбувається. Корпоративні подарунки з логотипом компанії сприяють побудові близьких стосунків і співпраці.

 

Корпоративні подарунки на 8 березня:ідеї і цікаві рішення


Щоб подарунок від фірми виконував свою функцію, його необхідно правильно підібрати. Хороший якісний корпоративний подарунок на 8 березня повністю окупить витрачені на нього ресурси. До Міжнародного жіночого дня варто вибрати елегантний і стильний презент.
Відмінним рішенням можуть стати вироби з шкіри ручної роботи. Ми вибрали для вас декілька відмінних варіантів:

 

-❀- Блокнот в обкладинці з натуральної шкіри-унікальний корпоративний подарунок. Наші блокноти розроблені у форматі нескінченного блокнота. Кожна модель припускає заміну внутрішнього блоку, якщо чисті листи будуть списані. Блокноти в нашій майстерні виготовляються повністю вручну, тому ми можемо зробити виріб, який буде на 100тражать суть вашого бренду. На шкіряну обкладинку можна нанести логотип або слоган фірми.

Детальніше про брендовані подарунки:Виготовлення на замовлення

 

унікальний корпоративний подарунок

  • Датований блокнот 9.1 - дивовижний корпоративний подарунок керівникові. Блокнот має кільцевий механізм. Внутрішній блок можна буде замінити через рік на новий. На внутрішній частині блокнота розташовані кишеньки для карток і візиток. Блокнот оснащений утримувачем для ручки і закривається на хлястик з кнопкою.

 

корпоративний подарунок керівникові

  • Шкіряний блокнот 4.0 також має утримувач для олівця і внутрішні кишені. Але замість блоку паперу в цьому блокноті використовуються 3 змінні зошити. Для різних завдань можна підібрати зошити з різним лініюванням і кольором листів.

 

BN-SB-4

  • Софтвер-бук з натуральної шкіри 1.0 також усередині має 3 змінні зошити по 40 листів. Але обкладинка блокнота виконана з цілісного шматка натуральної шкіри і закривається блокнот хлястиком.

Софтвер-бук з натуральної шкіри 1

  • Блокнот в шкіряній обкладинці 5.1- справжній органайзер з внутрішніми відділеннями для карток і утримувачем для ручки. Цей блокнот може бути виконаний в 2-х розмірах. Обкладинка блокнота універсальна і дуже практична.

Блокнот в шкіряній обкладинці 5.1 -

 

 

-❀- Шкіряна косметичка-практичний подарунок на 8 березня. У нашому каталозі є декілька моделей шкіряних косметичок, які будуть ідеальні в якості подарунка на 8-і березня, а логотип вашого бренду на виробі делікатно нагадуватиме про вашу фірму. Логотип фірми на косметичку можна нанести способом гравіювання або зробити тиснення. Такий оригінальний подарунок жінці на 8 березня високо оцінять ваші клієнти і колеги.

Детальніше про гравіювання:Персоналізація виробів

 

практичний подарунок на 8 березня

 

  • Пропонуємо звернути увагу на косметичку-пірамідку. Цей милий шкіряний аксесуар має довгий знімний ремінець, тому сумку-косметичку можна носити на плечі. До цієї косметички ідеально підходить наша монетница у формі піраміди.
  • Шкіряна косметичка-несесер 6.0 виготовлена з натуральної шкіри флотар. Має одно відділення і закривається на блискавку. Це ідеальний аксесуар, який стане універсальним подарунком на 8 березня.
  • Косметичка-несесер 3.1 зшита з окремих клаптів. Ця косметичка входить в колекцію Вінтаж, де зібрані аксесуари з натуральної шкіри Крейзи Хорс

Шкіряна косметичка-несесер 6.0

 


-❀- Тревел-кейс або органайзер для документів-це креативний подарунок на 8 березня для жінок, які багато подорожують або бувають у відрядженнях.

 

креативний подарунок на 8 березня для жінок

 

  • Тревел-кейс з натуральної шкіри Journey 2.0 закривається на стильний портфельний замок. Ця модель підкуповує стильним лаконічним дизайном і функціональністю.

Шкіряний жіночий тревел-кейс 2.0

 

  • Шкіряний жіночий тревел-кейс Voyager 1.2 виконаний у форматі клатча. Цей тревел-кейс має два відділення і кишені для пластикових карт.
  • Шкіряний жіночий тревел-кейс 3.1 має формат органайзера для документів з великою кількістю відділень для карток і візиток. Він призначений для невеликої кількості документів, оскільки не має застібки.

Шкіряний жіночий тревел-кейс 3.1

  • Органайзер для документів 6.0-наш бестселер. Він має застібку, багато відділень усередині і одна зовнішня кишеня на блискавці.

Якщо не вдалося підібрати відповідний варіант подарунка, ми можемо виготовити аксесуари індивідуальної розробки. Ми врахуємо усі ваші побажання і ідеї.

Наш магазин корпоративних подарунків пропонує замовити брендовані подарунки на 8 березня, які точно не припадатимуть пилом в шафі. Широкий асортимент магазину дозволяє підібрати варіант подарунка під будь-який бюджет. Ми виготовляємо подарунки будь-яким накладом. Наша майстерня знаходиться в Києві, тому доставка корпоративних подарунків проходить оперативно і без затримок. Термін виготовлення сувенірів з логотипом компанії на замовлення-від 2-х днів

На усі вироби з натуральної шкіри ми надаємо гарантію 3 роки
Детальніше:Гарантія

Дзвоніть нам, якщо маєте питання з приводу замовлення корпоративних подарунків на 8-і березня. Для компаній ми надаємо гнучку систему знижок на шкіряні аксесуари для жінок і безкоштовну послугу брендування виробів.

Що подарувати на 8 березня?
BlankNote - Украина
15/02/2022