Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Що подарувати бухгалтерові?

Posted by content 08/07/2021 0 Comment(s)

Вже підготувалися до свята? Ви ж пам'ятаєте, що 16.07 в Україні відмічають День бухгалтера і аудитора? Самий час подумати про презенти! Що ж подарувати бухгалтерові на професійне свято? Вибирайте шкіряні аксесуари! Чому?
... ✓ Це практично. Такий подарунок бухгалтерові точно не припадатиме порохом в шафі.
... ✓ Це красиво і солідно. Натуральна шкіра вже давно вважається еталоном високого класу.
... ✓ Це ексклюзивно. У нашій майстерні можна зробити замовлення на виготовлення виробів, що персоналізуються і брендованих, на подарунок до дня бухгалтера. Термін виготовлення до 5 робочих днів.

Подарунки для бухгалтера: які можуть бути варіанти виробів?

Шкіряний рюкзак


Практичний і стильний рюкзак з натуральної шкіри - ідеальний подарунок для бухгалтера. А особливо, якщо це рюкзак в якому можна носити ноутбук і теку з документами.

 

Кожаный рюкзак подарок бухгалтеру

 

Сумка для ноутбука


Модель сумки можна вибрати з каталогу або замовити індивідуальне виготовлення. Наші майстри можуть виготовити ділову сумку будь-якого розміру і функціонала. Шкіряну ділову сумку ручної роботи можна піднести на професійне свято, а також це хороший подарунок головному бухгалтерові на день народження.

 

Сумка для ноутбука подарок для главного бухгалтера

 


Чохли для гаджетів


Боїтеся помилитися з сумкою? Зверніть увагу на чохли для ноутбуків і планшетів.

 

Чехлы для гаджетов

 

А якщо хочете зробити подарунок на день бухгалтера особливим, ми можемо запропонувати персоналізацію за допомогою лазерного гравіювання або тиснення. Це може бути логотип фірми, ініціали, пам'ятна цитата і інше.

 

оригинальные подарки бухгалтеру

 


Косметички і несесери


Ви можете замовити аксесуар будь-якого кольору : чорного, білого, зеленого, червоного, синього, жовтого, рожевого, коричневого, сірого і так далі. У своїй роботі ми використовуємо різні типи шкіри : краст, флотар, Crazy Horse і Saffiano.

 

Косметички и несессеры подарки бухгалтеру


Гаманці з натуральної шкіри


Великі портмоне, міні-гаманці або практичні затиски для купюр - в нашому каталозі ви можете знайти варіант на будь-який смак і потребу.

 

 

Блокноти і софт-буки


Шкіряний блокнот зі змінними блоками, який служитиме вічно, не може не сподобатися. А особливо, якщо це іменний блокнот!

 

подарок для главного бухгалтера

 


Теки для документів


Шкіряна тека для документів - відмінний подарунок для головного бухгалтера. Доповнюйте аксесуар логотипом або слоганом свого бренду і будьте упевнені, що таким подарунком точно користуватимуться.

 

Кожаная папка для документов

 

Це далеко не повний перелік аксесуарів, які може запропонувати наша майстерня. Усі наші вироби виготовляються повністю вручну досвідченими майстрами. Виробництво знаходиться в Києві, тому ви можете розраховувати на швидку доставку у будь-яку точку України. Ми приймаємо замовлення на індивідуальне виготовлення аксесуарів, займаємося розробкою і брендує виробів.
Для корпоративних клієнтів діє гнучка система знижок.
У нас Ви можете легко і швидко підібрати відмінний подарунок головному бухгалтерові. Даруйте якісні, стильні і такі, що запам'ятовуються подарунки разом з майстернею БланкНот!

Що подарувати бухгалтерові?
BlankNote - Украина
08/07/2021