Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

BlankNote = Якість

Posted by content 03/06/2021 0 Comment(s)

Щодня ми десятки разів торкаємося улюблених аксесуарів – гаманець, портмоне, сумка, рюкзак або діловий блокнот. BlankNote дарує цим дотикам свій власний особливий сенс.

 

BlankNote шкіряні аксесуари

 

Перший пріоритет творців бренду – безкомпромісна якість.
Але як з першого погляду визначити рівень виробу, який ви бачите на вітрині магазину? На що звертати увагу, роблячи свій вибір? Після знайомства з виробами ручної роботи майстерні BlankNote таких питань більше не виникає.

 

вироби ручної роботи BlankNote

 

Хтось назве якісним будь-який виріб з натуральної шкіри. Хтось додасть, що уваги гідні тільки аксесуари ручної роботи. Комусь до цих параметрів важливо додати солідну історію бренду. Ми ж дивиться в це поняття ще глибше, перетворюючи свій підхід на мистецтво. У нашій майстерні кожен крок при виготовленні аксесуарів несе в собі глибокий сенс, філософію якості і надійності.

 

виробництво виробів BlankNote

 

BlankNote-це про більше, ніж просто шкіряні вироби і ручну роботу. Бездоганність і душевність – це ті необхідні умови, при яких народжуються наші сумки і аксесуари.

Усі вироби BlankNote багатогранні і, як дорогий витриманий коньяк, розкриваються з різних сторін. До них торкаються тільки справжні майстри своєї справи. У виробництві BlankNote немає дрібниць. Строго контролюється кожен, навіть найменший крок.

 

Майстерня Бланкнот


Усі етапи виготовлення виконані віртуозами своєї справи. Жодної випадкової людини, жодної дії "для галочки". Створення абсолютно кожного виробу BlankNote – акт мистецтва.

 

Високоякісна шкіра

 

Високоякісна шкіра

У своїх виробах ми використовуємо шість видів шкіри – CRAZY HORSE (оксамитова на дотик, але щільна і не вимагає підкладки) CRUST (довговічна і стійка до ушкоджень) FLOTAR і SAFFIANO (з рифленою захищеною поверхнею) ворсова шкіра (замша) і шкіра рослинного дублення (для виробів, що піддаються найбільшим навантаженням).

Кожен з видів шкіри високого рівня якості, але і вони проходять ретельну перевірку. Закрійник сантиметр за сантиметром перевіряє відрізи на ідеальність, і тільки з ретельно відібраних шматків вручну, акуратно і уважно збирає виріб. На етапі збірки шкіра знову методично вивіряється на відповідність високим стандартам.

 

Збірка і обробка

 

 

Обробка торців шкіряних виробів


Обробка торців виробу схожа на ограновування діаманта – важливий кожен міліметр. Красивий, вивірений шов завжди ідеально рівний. Ви не побачите швів, що тут розходяться, ниток, що стирчать, або неякісного прострочування.

Фурнітура BlankNote підібрана з великим смаком і турботою про клієнтів. Кожна кнопка, блискавка або застібка підбирається виключно рівня преміум-класу.

 

Шкіряні аксесуари з гарантією


Ми настільки упевнені в якості наших виробів, що сміливо даємо гарантію 3 роки.

 

Упаковка

 

BlankNote упаковка

 

Готовий виріб ми дбайливо пакуємо в коробки і чохли, розроблені дизайнерами BlankNote. Чи замовляєте ви для себе або на подарунок близькій людині – ви отримаєте стильну упаковку і виріб максимальної якості. Таким подарунком можна балувати себе і дорогих вам людей без тіні сумніву.

 

BlankNote-якісні вироби

 


Є важливий показник якості, на який ми орієнтуємося зсередини. Це покупці, які повертаються не лише за новими аксесуарами, але і за індивідуальними замовленнями з персоналізацією. Той факт, що постійно є клієнти, які готові поставити своє ім'я або дорогу серцю цитату на виробі BlankNote, красномовніший за будь-які цифри.

BlankNote – якісні вироби, перевірені часом.

BlankNote = Якість
BlankNote - Украина
03/06/2021