Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Сумка "Еліс" Вугілля Велюр - BN-BAG-7-ygol-velur

-46% Тимчасово немає в наявності Фото Сумка "Элис" Уголь Велюр

Размер: 13,5*23*3,5 см
- длина ремешка на пояс - 110 см
 - длина ремешка на плечо - 120 см
Материал: натуральная кожа
Упаковка: крафтовая коробка

Элис? Кто такая Элис? … И да - это почти героиня знакомой всем песни, Элис – это новая сумочка от мастерской BlankNote. Конечно, из песни слов не выкинешь: наша Элис тоже очень красивая и утонченная,  в тоже время - бесхитростна, и любит меняться, как и все девушки :)

Из всем привычной вечерней сумочки на цепочке-ремешке, она с легкостью превращается, превращается.... ;) в удобную поясную сумку, а из элегантного клатча для романтического вечера – в практичную сумочку, которую можно носить на груди и даже за спиной!
Качественная натуральная кожа делает эту сумку мега практичной и износостойкой, а сочетание с велюром придает ей некий шик. В такой комбинации сумка играет новыми красками, и отлично будет сочетаться с повседневным или классическим образом. Она будет актуальна в любом сезоне, оставаясь всегда атрибутом вашей элегантности!
Оптимальный размер вмещает предметы первой необходимости, но не стесняет движений. Внутреннее пространство организованно в виде двух отделений с быстрым доступом и отделения на молнии для важных мелочей.

 В коллекции представлены сумочки трех цветов и каждый из них прекрасен по своему: возможно прикоснувшись к изумрудной сумочке, вы почувствуете прохладу свежей травы после дождя, а бордовая – напомнит о спелых гроздьях сладкого винограда.  

Под такую сумочку идеально подойдут наши портмоне и кошельки модели 1.0 (http://blanknote.ua/leather-products/portmone/), а также хорошее и позитивное настроение!

По своему обычаю, для наших клиентов мы подготовили несколько приятных сюрпризов:
 - Съемную кисточку из замши, которая служит милым украшением и может использоваться как брелок.
 - Холдер для ключей позаботится об их сохранности.
- Браслет  «Косичка» дополнит ваш идеальный образ.

Сумка  изготовлена вручную из натуральной кожи.
Гарантия на сумку - 3 года с момента покупки.

Характеристики
Габариты маленькая
Колір сумки виноградный
Модель клатч
Спосіб носіння на поясе
Стать женская
Розмір 13,5*23*3,5 см- длина ремешка на пояс - 110 см- длина ремешка на плечо - 120 см
Матеріал виробу натуральный велюр, натуральная кожа
Застібка кнопка
Комплектація - два съемных ремешка- держатель для ключей- подвеска-брелок кисточка- браслет «косичка»- гарантийный талон
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому магазині першокласних аксесуарів. Зараз найкращий час щоб не відмовити собі у купівлі не значного подарунку, адже, чоловічий шкіряний ремінь захопить розум, кожного естета. Через те, що ви звернули увагу на Сумка "Еліс" Вугілля Велюр - BN-BAG-7-ygol-velur, ми припускаємо що вас зацікавлять наші шкіряні подарункові набори для жінок зразкової якості, але це не все, переважна частина нашіх клієнтів телефонують нам, c купити чоловіче шкіряне портмоне з достакою до дверей або рюкзак шкіряний жіночий купити у подарунок дорогій людині. Бувають моменти коли відвідувачі нашого онлайн-магазину підшукують, шкіряні блокноти у львові, ми забезпечуємо доставку у будь який регіон нашої країни. Доречі, чи відомо вам, що чоловічі шкіряні клатчі - ціна на них зараз така спокуслива, що не слід не використати нагоду оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: BN-BAG-7-ygol-velur
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 2,250грн.
  • 1,225грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ