Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Шкіряний софт-бук 3.0 "Думки про бамбук" - BN-SB-3-mi-mob

Знятий з виробництва Фото Софт-бук 3.0 "Мысли о бамбуке"

Габаритные размеры: 12х16х3 см (мини)
Материал: натуральная кожа
Упаковка: крафтовая коробка 

Покупайте один раз, используйте вечно!


Этот блокнот исполнен в интересном форм-факторе: не классический книжный переплет, а так называемый "софт-бук", т.е. прикрепленные к цельному куску кожи несколько тетрадей. В качестве обложки - натуральная кожа цвета изумруд. Внутри - классический блокнот, разделенный на три съемные тетради. Тетради крепятся внутри обложки при помощи резинки и при необходимости с легкостью заменяются на новые.

В каждой тетрадке - по 40 листов. Бумага трех видов: молочного оттенка, крафт, линованная белая.
Обложка тетради выполнена из высококачественного плотного дизайнерского картона, листы собраны на металлические скобы. На обложках тетрадей принты серии "Панда: Мысли о бамбуке".

Размер каждой тетради 9х15см. Габаритный размер всего изделия 12х16х3см.

СофтБук оснащен удобным держателем для ручки/карандаша, в передней части обложки есть специальная прорезь для карточки. Закрывается СофтБук с помощью резинки.


Гарантия на изделие 3 года с момента покупки.


ВНИМАНИЕ! Выделка данной кожи предполагает естественное появление на ней царапин и потертостей в ходе использования! От этого софт-бук становится еще более стильным, но оценят это только настоящие поклонники винтажного стиля:)

Характеристики
Гарантія 3 года
Розмір 16*12*3 см (мини)
Переплет софт-бук
Матеріал обкладинки натуральная кожа
Застібка резинка
Комплектація три тетради, карандаш, гарантийный талон, крафтовая коробка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому інтернет-магазині високоякісних аксесуарів. Прямо зараз ідеальний день щоб не відмовити собі в купівлі маленького призенту, тому що, шкіряний органайзер для документів захопить розум, кожного, хто розуміється на красі. Через те, що ви звернули увагу на Шкіряний софт-бук 3.0 "Думки про бамбук" - BN-SB-3-mi-mob, ми припускаємо що вас зацікавлять наші чоловічі гаманці шкіряні високої якості, але це не все, велика частина покупців нашого сайту приходять до нас, c купити шкіряну дорожню сумку із доставкою до дому або шкіряний рюкзак жіночий купити у подарунок дорогій людині. Трапляються моменти коли користувачі нашого інтернет-магазину шукають, сумки жіночі шкіряні у львові, ми виконуємо доставку у будь який регіон країни. На закінчення, чи знаєте ви, що шкіряні гаманці клатчі - ціна на них наразі така доступна, що не слід пропускати шанс зробити заказ прямо зараз.

  • Код товару: BN-SB-3-mi-mob
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 620грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ