Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Шкіряний софт-бук 3.0 "Hipster" - BN-SB-3-mi-hipst

Знятий з виробництва Фото Софт-бук 3.0 "Hipster"

Габаритные размеры: 12х16х3 см (мини)
Материал: натуральная кожа
Упаковка: крафтовая коробка 

Покупайте один раз, используйте вечно!


Этот блокнот исполнен в интересном форм-факторе: не классический книжный переплет, а так называемый "софт-бук", т.е. прикрепленные к цельному куску кожи несколько тетрадей. В качестве обложки - натуральная кожа цвета орех. Внутри - классический блокнот, разделенный на три съемные тетради. Тетради крепятся внутри обложки при помощи резинки и при необходимости с легкостью заменяются на новые.

В каждой тетрадке - по 40 листов. Бумага трех видов: молочного оттенка, крафт, линованная белая.
Обложка тетради выполнена из высококачественного плотного дизайнерского картона, листы собраны на металлические скобы. На обложках тетрадей принты серии “Hipster”.

Размер каждой тетради 9х15см. Габаритный размер всего изделия 12х16х3см.

СофтБук оснащен удобным держателем для ручки/карандаша, в передней части обложки есть специальная прорезь для карточки. Закрывается СофтБук с помощью резинки.


Гарантия на изделие 3 года с момента покупки.


ВНИМАНИЕ! Выделка данной кожи предполагает естественное появление на ней царапин и потертостей в ходе использования! От этого софт-бук становится еще более стильным, но оценят это только настоящие поклонники винтажного стиля:)

Характеристики
Гарантія 3 года
Розмір 16*12*3 см (мини)
Переплет софт-бук
Матеріал обкладинки натуральная кожа
Застібка резинка
Комплектація три тетради, карандаш, гарантийный талон, крафтовая коробка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому магазині високоякісних аксесуарів. Прямо зараз найсприятливіший час щоб не відмовити собі у купівлі маленького подарунку, тому що, ключниця настінна шкіряна закрутить голову, кожного, хто розуміє прекрасне. Раз ви звернули увагу на Шкіряний софт-бук 3.0 "Hipster" - BN-SB-3-mi-hipst, ми припускаємо що вас зацікавлять наші ділові жіночі шкіряні сумки вищої якості, але це не все, переважна частина наших покупців телефонують нам, c купити сумку через плече шкіряну жіночу з достакою до дверей або жіночі шкіряні сумки купити у подарунок дорогій людині. Трапляються моменти коли користувачі нашого онлайн-магазину намагаються знайти, сумки чоловічі шкіряні у львові, ми забезпечуємо доставку у будь який регіон нашої країни. До слова, чи відомо вам про те, що сумка для ноутбука жіноча шкіряна - ціна на них наразі така приваблива, що не слід не використати нагоду купити саме сьогодні.

  • Код товару: BN-SB-3-mi-hipst
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 580грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ