Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Альбом для малювання Варвара і Інокентій, 40л - BN-SKB-PR-7

-30% Знятий з виробництва Фото Альбом для малювання Варвара і Інокентій, 40л

Розмір: 200 * 300 мм
Матеріал: щільний акварельний папір (20 аркушів), тонкий художній крафт (20 аркушів), металева пружина, задник - щільний палітурний картон.
Кількість листів: 40

Для ескізів, акварелей та інших мистецтв ми створили серію скетч-буків з яскравими обкладинками, надихаючими на творчість :)

Ілюстрація на обкладинці - Інга Пальцер.

Характеристики
Розмір 20x30 см
Кількість листків 40
Основная бумага внутреннего блока 20 аркушів щільного акварельного паперу (220гр / м2, ГОЗНАК, Росія) і 20 аркушів тонкого художнього крафта (75гр / м2).
Переплет Пружина
Матеріал обкладинки Акварельний папір, щільний палітурний картон.
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому інтернет-магазині топових аксесуарів. Прямо сьогодні кращий день для того, щоб не обмежити себе у покупці маленького подарунку, тому що, шкіряна сумка для ноутбука закрутить голову, кожного, хто цінує прекрасне. Раз ви звернули увагу на Альбом для малювання Варвара і Інокентій, 40л - BN-SKB-PR-7, ми знаємо що вас зацікавлять наші чоловічі рюкзаки шкіряні неперевершеної якості, але це не все, велика частина нашіх клієнтів пишуть нам, c купити шкіряний гаманець з доставкою до дому чи сумки шкіряні купити у подарунок близькій людині. Трапляються випадки коли відвідувачі нашого інтернет-магазину намагаються знайти, сумка чоловіча шкіряна у львові, ми пропонуємо доставку в будь який куточок країни. На закінчення, чи в курсі ви, що шкіряний ремінь - ціна на них в нас така спокуслива, що не слід оминути шанс оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: BN-SKB-PR-7
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 275грн.
  • 192грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ